Jumta $k,eersstien,u saderiiba. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Jumta $k,eersstien,u saderiiba.

Lapas: [1] 2
Jumta $k,eersstien,u saderiiba. ( 2979 )
dambo

12 ziņas

PM

Sveiki!
Izdevaas man iegaadaaties 2005. gada voyageri bez jumta $k,eersstien,iem.
Vai $itam tie stien,i der arii no citiem gadiem?
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 2005.g. 2.8CRD

InsekC

377 ziņas

PM

dambo: "Sveiki!
Paldies.
"

Nu vismaz "amerikāņiem" '96-'00 un '01-'08 ir nedaudz atšķirīgi un savstarpēji bez apzāģēšanas/vīlēšanas nav apmaināmi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

dambo: "Sveiki!
Paldies.
"

priekš tava gada ir uz pārdošanu 2 šķersstieņi-25ls,t. 29230402,piegāde,ops-ieraudzīju uz kurieni-United Kingdom-piegāde būs dārga

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

dambo

12 ziņas

PM

Jaa, piegaade visu to pasaakumu stipri sadaardzinaas. Pateiciens par info un par piedaavaajumu.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 2005.g. 2.8CRD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

originālie līkie ir totālas kakas. izmetu uzreiz, pareizak sakot pārdevu, un nopirku normalus thule.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

dambo

12 ziņas

PM

PASSATizhi: "originālie līkie ir totālas kakas. izmetu uzreiz, pareizak sakot pārdevu, un nopirku normalus thule."

Paga paga! Iepriek$eejam autin,am (CGV 2000.,2.5td) izdevaas salauzt vienu stieni - kaste pa smagu izraadiijaas. Gribi teikt, ka varee$u vadaat tikai tuk$u jumta kasti? Kaa tu to domaa "totaalas kakas"?

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 2005.g. 2.8CRD

Ezis2

1676 ziņas

PM

nezinu kas jums tur luzt es ar savejo izlidoju cauri vacijai turp atpakal uz 160km/h ar piekrautu kasti ta ka tie stieni taisni izliecas no problemo

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dambo: "
Paga paga! Iepriek$eejam autin,am (CGV 2000.,2.5td) izdevaas salauzt vienu stieni - kaste pa smagu izraadiijaas. Gribi teikt, ka varee$u vadaat tikai tuk$u jumta kasti? Kaa tu to domaa "totaalas kakas"?
"
pirmkārt neizturīgi, plastmasas stiprinajumi, pie tam vel apaļi, lai taisni kasti vai jebko uzliktu tad jāliek pa vidu, un tad tas viss ir grūtāk aizsniedzams. uzliekot divus velosipedus, katrs stāv šķībi, da nu nafig es padomāju))) pārdevu vienam izbadējušam, pieliku bik naudiņas un paņēmu normālus thule. ap 65ls. plati, taisni, pa visu auto jumtu un vel pāri bik. droši, nekas neļurkajas. varu uzlikt lielo 430l kasti pielādētu pilnu, un vel divus divriteņus.

http://content26-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/v2.sized.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Jumta $k,eersstien,u saderiiba.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online