Nelec pat pie nesenajiem +3 grādiem. 2.5 DD 2003 voyager » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec pat pie nesenajiem +3 grādiem. 2.5 DD 2003 voyager

Lapas: [1] 2 3
Nelec pat pie nesenajiem +3 grādiem. 2.5 DD 2003 voyager ( 5053 )
jurkins21

6 ziņas

PM

Kad pastāv nelec. Ievelkot piešķiļ gandrīz pēc sajūga palaišanas. Kad silts startējās arī, manuprāt pailgi apm 2 sek. Čoms nomēŗija spiedien uaiz zemspiediena sūkņa bākā. Saka ka aukstam zem 1 atmosfēras. Cik īsti atmosfērām jābūt ? Mainīti visi filtri, eļļas, zobene un pārējās siksnas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

jurkins21: "Kad pastāv nelec. Ievelkot piešķiļ gandrīz pēc sajūga palaišanas. Kad silts startējās arī, manuprāt pailgi apm 2 sek. Čoms nomēŗija spiedien uaiz zemspiediena sūkņa bākā. Saka ka aukstam zem 1 atmosfēras. Cik īsti atmosfērām jābūt ? Mainīti visi filtri, eļļas, zobene un pārējās siksnas."

Priecajies ka tu vispar veel vinu vari pielaist un saac kraat naudu jo sitiem dizeliem patik nauda nevis ekonomija .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Gacho

24 ziņas

PM

Ezis2: "
Priecajies ka tu vispar veel vinu vari pielaist un saac kraat naudu jo sitiem dizeliem patik nauda nevis ekonomija .
"

Tu savā 3,8 esi iegrūdis jau 3 reizes vairāk naudas degvielā nekā es degvielā un remontā kopā-Umņiks atradies

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Gacho: "

Tu savā 3,8 esi iegrūdis jau 3 reizes vairāk naudas degvielā nekā es degvielā un remontā kopā-Umņiks atradies "

izskatās ,ka viņam LPG,tā ka 6ls-100km izmaksas ir okei.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Tā kā mazi bērni ar krāniņiem mēras. Šeit cilvēks prasīja kaut ko citu nevis cik jums ēd.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Ezis2

1676 ziņas

PM

Gacho: "

Tu savā 3,8 esi iegrūdis jau 3 reizes vairāk naudas degvielā nekā es degvielā un remontā kopā-Umņiks atradies "

Es neko nemeeros vienkarsi pateicu ka lai sak krat naudu jo varat fanot cik gribat bet tei MV motori nekadi labie nav ;) es sava 3,8 pa 6 gadi tiri motoram esmu nomainijis udens sukni 2 reizes, 2 X 30 ls un spriegotajrulom gultni pa 2 ls un dzesesanas ventilatora releju pa 36 ls tas ari vis un tagad egr kontrol solenoids ir nospradzis bet bez vina var mierigi braukat .apkopes mainit paredzetas detalas protams neskaitu

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

jurkins21

6 ziņas

PM

Es jau krātu, bet kam krāt ???? Kas pie vainas jautāju, nevis ko citu.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Domāju kvēlsveces esi jau pārbaudijis bet pārbaudi vai viņam vispār pienāk spriegums.Ja viss OK jābauda smidzinātāji.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec pat pie nesenajiem +3 grādiem. 2.5 DD 2003 voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online