Aizmugurējās bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās bremzes

Lapas: 1 [2] 3
Aizmugurējās bremzes ( 5260 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "neko tur virpot nevajadzēja, tik kanti izdilušo jānoņem, ar fleksi arī var. fiziski tur elipse nekādi nevar rasties. kluči nemaksā kosmosu, pasi trumuļi gan. arī cilindrs nekādi nevar izraisīt spēka staigāšanu. pagaidam lieku uz to, ka kluči nepieguļ, un staigā. liekot izdilušos trumuļos jaunus klūčus ir gana jāpiepūlas tos pieslīpējot, jo diametri tagad atšķiras. dabigā veidā tas var aizņemt ļoti ilgu laiku, jo ikdienā pakaļa ņem ļoti maz, dēļ spiediena vārstiem uz pakaļu (kurus es vispār izmetu ārā). nesen arī pārlasiju pakaļu pirms skates. klūčus pieslīpēju liekos virsū trumuli, to grozot. uz kluča parādās pēdas kur ir kontakts un kur nav. tās vietas kur ir, ar smilšpapīru ņem nost. un tā mokās kamēr puslīdz visa virsma strādā. tikai tad var cerēt uz vienmerīgu bremzi uzreiz. ja nav jāiet uzreis skate, tad var braukt tā pat, piedils ar laiku."

kaa vins tev bremzee bez ta speka regulatora ? pareizak sakot bez regulatora ieksam un skati ari gaji ar tadu ? ko tur paradija ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tos vārstus vispār noņēmu nost, trubas savienotas ar muftām. bremzes asākas. skatei patika.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Regulatora vārstiņus un atsperes izņem ārā,pašu korpusu atstāj.Ta skatās lai viņš ir vietā.Uz stenda uzrādās tik pat lieli cipari kā priekšējām bremzēm.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jau otro gadu aizmugurē bremzēšanas spēks pieauga nevienmērīgi. Ja pāgājušgad CSDD apskate izlaida, šogad ielika 2.
Vienā pusē spēks rādīja jau 1,0 , kamēr otrā 0,2. Ilgāk paturot bremžu pedāli spēki vienādojās. Nevienu brīdi atšķirība nedrīkstētu būt lielāka par 30%.

Servisā pieslīpēja trumuļiem kanti (malu, kura neizdilst). Pirmās lapas pēdējā ziņā par to rakstīja arī Passatizi.
Nedaudz arī pieregulēja, lai ātrāk ņem.
Šodien gāju atkārtoto skati un abās pusēs spēks tagad pieaug pilnīgi simetriski - viss kārtībā. Skate izieta.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Runajot par aizmugures bremzem man nesen saka tecet jo sapuva metala trubas ka jau visiem tad nu izdomaju pie viena izmest araa to regulatoru ,tas ir man vins tur tagad ir bet uz urmasinas stenda tika izurpti caurimi lielaki un trubas pa taisno izviktas cauri vinam , tur ir ko nocakareties trubas pa taisno izvilkt bet nav lieku savienojumu un tagad bremzes ir asakas , labakas un ari regulatotrs tur ir tas nekas ka ka butaforija. Variants ka teik izmestas ara tikai zarnas no vina nepatika jo pazistamajam tas regulators vienkarsi sapuva un parspraga uz pusem , plaisa paradiajs un teceja.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Runajot par aizmugures bremzem man nesen saka tecet jo sapuva metala trubas ka jau visiem tad nu izdomaju pie viena izmest araa to regulatoru ,tas ir man vins tur tagad ir bet uz urmasinas stenda tika izurpti caurimi lielaki un trubas pa taisno izviktas cauri vinam , tur ir ko nocakareties trubas pa taisno izvilkt bet nav lieku savienojumu un tagad bremzes ir asakas , labakas un ari regulatotrs tur ir tas nekas ka ka butaforija. Variants ka teik izmestas ara tikai zarnas no vina nepatika jo pazistamajam tas regulators vienkarsi sapuva un parspraga uz pusem , plaisa paradiajs un teceja."
tas allu korodē. ir redzēti ar robiem. čakars ir tikai pie abs bloka. bet tā pa lielam viegli trubas nomainīt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "tas allu korodē. ir redzēti ar robiem. čakars ir tikai pie abs bloka. bet tā pa lielam viegli trubas nomainīt. "
trubas jaa , es nocakarejos lai izvilktu taa lai ir tas regulators ka butaforija

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manuprāt trubas korodē no ūdens klātbūtnes bremžu šķidrumā. Reti kāds maina bremžu šķidrumu pirms kaut kas nesarūsēs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online