Aizmugurējās bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās bremzes

Lapas: [1] 2 3
Aizmugurējās bremzes ( 5261 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Lieta sekojoša- gribēju pirms jaunā gada paspēt iziet tehnisko. Lai nebūtu pārsteigumu aizbraucu uz servisu, lai palūr kas pa kam. Viss itkā būtu kārtībā, bet... Aizmugurējās bremzes uz stenda uzvedās dīvaini, rādītāji nestāv un nekustās vienmērīgi, bet gan lēkā. Meistars saka, iet elipsē. Vajadzētu novirpot barabanus. Izdarīts. Braucu atkal uz stenda. Viens ok, bet kreisai joprojām niķojas. Attiecīgi vai nu esot jāmaina kluči(jauni) Vai viss barabans ar klučiem. Ko varat ieteikt? Kādam kas līdzīgs varbūt ir gadījies? Un kādas cenas tiem klučiem. Man te teica cenu svārstības varot būt pasakainas. Vai tā tas var būt? Man 96. gada Plymouth īsais Voyager. Vai tiešām šim gadam var būt dažāda izmēra kluči?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

ibiodizels

695 ziņas

PM

Loki +- 10ls maksā.varbūt nedarbojās automātiskais spriegotājs...Barabānu arī nedrīkst pārvirpot,nepiespiežas vairs loki klāt,max izmērs ir rakstīts.

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

Nu novirpots tika viss kā nākas, ne daudz, ne maz. Kad tika nocentrāts virpā bija elipsīte, bet novirpoja līdz tam ka vairs nekas neķeras un viss. S';akumā jau ar doma bija noraut vēl, bet jēgas jau laikam nulle. Sāksies cita veida problēmas. Tā man teica, ka jauni kluči varētu līdzēt, bet arī ne 100%. Ko darīt, nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

ko nozime ceieri lekaa ? cik nu esmu dzinis auto uz skati un vinu ir gana daudz tad parasti ceeiri leka ja riteni vispar neblokejas ! ko tu tiem barabaniem piesejies ja tev bremzes visticamak nenem pietiekosi. Jabut ir ta ka auto nolec nost no ta stenda un tad ari ceieri apstajas uz maksimalo speku kads sasniekts.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Archebalds

131 ziņas

PM

Tad kad auto izlec no stenda, tad ir maksimāli sasniegtais,tas ir pareizi. Bet ja bremzes spaida līgani, ta piespiež, ta atlaiž un nebremzē da galam, tad var redzēt kā viena puse pakāpeniski paceļas līdz vieniniekam, bet otra ceļas- nokrīt un tā vairākas reizes līdz aiziet līdz vieniniekam. Un tur arī ir tā elipse barabanos. Un TA viņi arī pārbauda gar vienmērīgumu gala ciparā, gan pakāpeniski spaidot pedāli.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Archebalds: "Tad kad auto izlec no stenda, tad ir maksimāli sasniegtais,tas ir pareizi. Bet ja bremzes spaida līgani, ta piespiež, ta atlaiž un nebremzē da galam, tad var redzēt kā viena puse pakāpeniski paceļas līdz vieniniekam, bet otra ceļas- nokrīt un tā vairākas reizes līdz aiziet līdz vieniniekam. Un tur arī ir tā elipse barabanos. Un TA viņi arī pārbauda gar vienmērīgumu gala ciparā, gan pakāpeniski spaidot pedāli."

Tas jau skate nevienam neintresee ;) ka tik riteni blokejas un merijumi abam pusem parak daudz neatsciras man ari ir bijis ka ka ceeiri leka bet tas viniem nekrata izmet ara jo neblokejas ritens vini dazados rezimos neteste bremzes.Vel man bija ka bremzu disks bija sameties un bremzejot to just vareja uz pedala logiski ka ari bremzejas nevienmerigi petija man tos bremzu diskus bet tapatas izlaida doties kad gaju skati ar moci kuram bremzu diski prieksejie sametusies , tur gan ta ari ierakstija ka nevienmeriga bremzu darbiba

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

garfilds182

560 ziņas

PM

Archebalds: "Lieta sekojoša- gribēju pirms jaunā gada paspēt iziet tehnisko. Lai nebūtu pārsteigumu aizbraucu uz servisu, lai palūr kas pa kam. Viss itkā būtu kārtībā, bet... Aizmugurējās bremzes uz stenda uzvedās dīvaini, rādītāji nestāv un nekustās vienmērīgi, bet gan lēkā. Meistars saka, iet elipsē. Vajadzētu novirpot barabanus. Izdarīts. Braucu atkal uz stenda. Viens ok, bet kreisai joprojām niķojas. Attiecīgi vai nu esot jāmaina kluči(jauni) Vai viss barabans ar klučiem. Ko varat ieteikt? Kādam kas līdzīgs varbūt ir gadījies? Un kādas cenas tiem klučiem. Man te teica cenu svārstības varot būt pasakainas. Vai tā tas var būt? Man 96. gada Plymouth īsais Voyager. Vai tiešām šim gadam var būt dažāda izmēra kluči?"

Man ar iepriekšējo džeri bija tieši tā pat kā tev. Ko tik nemēģināju. Izvirpoju barabānus, nomainīju lokus un tik un tā nekā. Un beigās izrādījās pusbeigts bremžu cilindrs. Neviens servis Jelgavā to nevarēja atklāt. Atklājumu izdarīja Amerikas auto. Sāc ar tiem vispirms. Es īsti neatceros, bet man liekas, ka varēja izjaukt to cilindrus un pamēģināt iztīrīt viņus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

neko tur virpot nevajadzēja, tik kanti izdilušo jānoņem, ar fleksi arī var. fiziski tur elipse nekādi nevar rasties. kluči nemaksā kosmosu, pasi trumuļi gan. arī cilindrs nekādi nevar izraisīt spēka staigāšanu. pagaidam lieku uz to, ka kluči nepieguļ, un staigā. liekot izdilušos trumuļos jaunus klūčus ir gana jāpiepūlas tos pieslīpējot, jo diametri tagad atšķiras. dabigā veidā tas var aizņemt ļoti ilgu laiku, jo ikdienā pakaļa ņem ļoti maz, dēļ spiediena vārstiem uz pakaļu (kurus es vispār izmetu ārā). nesen arī pārlasiju pakaļu pirms skates. klūčus pieslīpēju liekos virsū trumuli, to grozot. uz kluča parādās pēdas kur ir kontakts un kur nav. tās vietas kur ir, ar smilšpapīru ņem nost. un tā mokās kamēr puslīdz visa virsma strādā. tikai tad var cerēt uz vienmerīgu bremzi uzreiz. ja nav jāiet uzreis skate, tad var braukt tā pat, piedils ar laiku.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online