Eļļas maiņa atrumkarbā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas maiņa atrumkarbā

Lapas: [1]
Eļļas maiņa atrumkarbā ( 2410 )
JOSS

11 ziņas

PM

Sveiki!
Esmu iegādājies 2006 gada voyageru 2,8 CRD automātu. Jautājums, vai šim modelim arī ir jāmaina tik bieži, kā 1996 gada 3,3l voyageram eļļa ātrumkārbā????(katru trešo eļļas maiņu), jo pirms tam man bija šis modelis.
Jau iepriekš Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
JOSS

11 ziņas

PM

JOSS: "Sveiki!
Esmu iegādājies 2006 gada voyageru 2,8 CRD automātu. Jautājums, vai šim modelim arī ir jāmaina tik bieži, kā 1996 gada 3,3l voyageram eļļa ātrumkārbā????(katru trešo eļļas maiņu), jo pirms tam man bija šis modelis.
Jau iepriekš Paldies!
"

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

JOSS: ""

a kur tu nemi ka jamaina tik biezi ? manejam rakstits ka jamaina uz 24000 judzem kas ir 48000 km vainu ik pa 24 menesi es ta ari daru un ellu mainot ta ir smuka sarkana gandriz tada ka tiko ielieta.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

JOSS

11 ziņas

PM

Es jau neaceros, vai man kāds teica vai lasiju par tik biežu eļļas maiņu, bet mainiju apmēram ceturto vai piekto eļlas maiņu, kā sanāca, tad jau tas pats ir 40-50 tūkstoši, bet ar jaunam džerim ari jāmaina tā pat??? Par to es gribēju pajautāt?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai eļļas maiņa ir tikpat vienkārša kā voyagerclub.lv video? Gribu saņemties un nomainīt, bet uztrauc tas noņemšanas un vēlāk uzlikšanas process.
Vai izmantojat kādu hermētiķi? Man ir piecu litru kanniņa vai pietiks?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

migano

351 ziņas

PM

Andris.: "Vai eļļas maiņa ir tikpat vienkārša kā voyagerclub.lv video? Gribu saņemties un nomainīt, bet uztrauc tas noņemšanas un vēlāk uzlikšanas process.
Vai izmantojat kādu hermētiķi? Man ir piecu litru kanniņa vai pietiks?
"

pietiks, man 4ātrumu kārbā iet 3.5litri.
Kārbas filtrs nāk ar gumijas blīvi, man bez hermētiķa nekas netek.
Nomaiņa vienkārša, galvenais kārbā saliet eļļu un līdz līmenim

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Dimitil

652 ziņas

PM

Vienkārši!
Viss kā pec video.
Pateikšu savas nianses.
1. Stavēja virsu alumīnija glīve (diezgan bieza). Nezināju ko ar viņu darīt atstāt vai nē. Beigas izmetu atstājot tikai jauno gumijas.
2. Biju atvienojis eļļas dzesešanas radiatoru un ar kompresoru izpūtu no tā eļļu.
3. Man ielīda 5.5 litri.

SVARĪGI!!! Ja ir jauna blīve... Hermetiķi nedrīksts likt!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas maiņa atrumkarbā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online