Ventilators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ventilators

Lapas: [1]
Ventilators ( 1871 )
2,9crd

25 ziņas

PM

Sveiki!
Bija tā, ka ventilators (salona) slēdzot iekšā kauca um pēc kāda laika, darbojās normāli.Tad kādu rītu šis neslēdzas nemaz, varbūt kāds zina, kas par vainu ???
Ārā ziema un drusku salst bez ventilatora
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

2,9crd: "Sveiki!
Bija tā, ka ventilators (salona) slēdzot iekšā kauca um pēc kāda laika, darbojās normāli.Tad kādu rītu šis neslēdzas nemaz, varbūt kāds zina, kas par vainu ???
Paldies.
"

Ventilatora gutņi kauc.Lētāk nopirkt lietotu 10-15ls,pats vari nomainīt,pusstunda darbs.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

2,9crd

25 ziņas

PM

2,9crd: "Sveiki!
Paldies.
"

Izskatās , ka neviens nezin kas par problēmu varētu būt.
Lasīju forumā par klimatkontroles tēmām, neko neatradu, tātad problēma nopietna

Atbildēt uz šo ziņu
2,9crd

25 ziņas

PM

osis33: "
Varbūt ir zināms, kur var nopirkt lietotu??? Jo TC centrā, droši vien būs astronomiskas summas.
Paldies par info.

Ventilatora gutņi kauc.Lētāk nopirkt lietotu 10-15ls,pats vari nomainīt,pusstunda darbs."

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pērc labāk uzreiz jaunu 50.ls Es lietotos trīs reizes jau mainu , viens kauca, vienam lai aizietu bija jāsit pa paneli.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

2,9crd

25 ziņas

PM

Sveiki vēlreiz!
Esmu pajauns lietotājs, varbūt kāds zin kur var nopirkt lietotu ejošu salona ventilatoru???
Varbūt kāds ir varošs to nomainīt???
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Labrīt,
Man ir līdzīga problēma, bet nekas nekauca un nekauc. Parasti ir tā, ka strādā bez problēmām kādas divas stundas un tad pēkšņi apstājas un nepūš ne kādā ātrumā. Palīdz tikai ja tik izslēgts vismaz uz stundu. Deg visas lampiņas un var mainīt temperatūru, režīmus utt, tikai nepūš. Reti gan man vajag tik ilgi braukt, bet gribētos atrisināt.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ventilators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online