Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g 3.3 nevar piestartēt!
| voyager 96g 3.3 nevar piestartēt! ( 6263 ) | |
|
Recho
|
2012-12-21 23:21:04 "Par to aķīti tur nevar būt tā problēma. Vairāk aizdomas ir uz vadu savienojumiem, jo Voyager it īpaši vecāka gada izlaidumiem vadu kontaktu stiprinājumi nav tā stiprā puse!" jā , bet kurus savienojumus lai skatās?, džerim tādu ir milijons, kurus raustīt? to kontaktu grupu kas tajā pašā atslēgā? CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
Ezis2
|
2012-12-21 23:27:40 "Par to aķīti tur nevar būt tā problēma. Vairāk aizdomas ir uz vadu savienojumiem, jo Voyager it īpaši vecāka gada izlaidumiem vadu kontaktu stiprinājumi nav tā stiprā puse!" Un kaa veel var buut ! ka man izskaidroja ja akb ir vecs tad var gadities ka plates ieksa dalas reizinatajos un sit uz iso braucot tas vis tur ieksa kratas un dazreiz sakratas ta ka nevar normalu starta stravu dabut kautka pielaizot atkal pabraucam un tur vis atkal savadak sakratas un var gaditeis ka menesi vari braukt.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Vitauts
|
2012-12-29 18:30:48 Atceros!!! Man bija arī tāda problēma kad braucu uz Krimu .Pa tiem ceļiem izkratījos un aķītis vairs nelādējās.Generators pats lādē, bet aķītis neņem pretī.Dabūju nomainīt aķīti. |
|
Recho
|
2013-01-11 16:57:39 Pagaidām pēc jaudīgāka aķa ielikšanas gļuku nav bijis! cerams tur arī bij tā šaize! Lai nesāktu jaunu tēmu man vel jautājums par aķa atjunošanu un uzlādi! mana rīcībā ir aķis kurš ilgu laiku netika lietots bet ir aizdomas ka viņš varētu būt vēl labs! kā ir ar tiem šķidrumiem? pemēram ja es no viņa izleju āra to kas ir, cik noprotu tur ir destilēts ūdens + ar to pašu ūdeni vēl izskaloju un ieleju atkal jaunu destilētu udeni!! un uzliktu lādēties! vai tas būtu pareizi?? un cik daudz to destilātu ir jālej? un cik ilgi pie kādiem ampēriem labāk lādēt? aķītis: bosch Silver 7C 12V 74Ah 680A
bišu vēl palasijos! tur tas šķidrums iekšā ir elektrolīts!! kas tas ir un vai viņu var nopirkt? atminos kad agrāk gāza iekšā vienkāršu destilātu, bet tad tagad pie mīnusiem viņš tač sasals... varbūt ko jaucu.. Pa netu jau ar parakājos tur 101 ieteikums, bet nu kurš pareizāks fig zināsi. Pareizākais šķita šis: izliet esošos skābi ārā (speciālā trukā viens rakstīja kad arī nomainījis šķidrumu un lādējis aķi pilnu tad ar 24v lapiņu lādējis lī nolei un ta vairākas reizes līdz āķis kā jauns.. ja ir kādam kāds komentārs priecašos dzirdēt!! CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
Recho
|
2013-01-12 11:45:20 CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
Zuris
|
2013-01-12 14:21:11 "Pagaidām pēc jaudīgāka aķa ielikšanas gļuku nav bijis! cerams tur arī bij tā šaize! labāk nemaz nesāc,mūsdienu akumulatori praktiski lielākā daļa ir naapkalpojami,akumulatorā iekšā ir elektrolīts-sērskābes un destilēta ūdens koncentrācija ar blīvumu 1,28,kad aķis izlādējas,blīvums stipri mainās,tādēļ ziemā iespējama sasalšana,vai aķis ir kirdik,to var pārbaudīt uzlādējot un mērot ar slodzes dakšu,nekāda tur brīnumterapija nelīdzēs...... Town@country2002 un citi voyageri |
|
Recho
|
2013-01-12 15:16:34 " par šito aķi man viss kidrs jo sāku viņu čakarēt un sapratu kad viņu nemaz nav paredzēts ataisīt! tas vāks ir uzkausēts.. tāka naksies nododt pa kādu 5ls, CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
IlmarsG!!
|
2013-01-12 15:46:52 Klāt lej destilētu ūdeni, jo tas iztvaiko vairāk kā skābe. Vispirms jākonstatē, vai tiešām elektrolīta līmenis ir zems. Paskaties vai kaut kur nav kādas atzīmes, varbūt arī akumulatora ārpusē. Vecajam, neapkalpojamam paskaties, vai nav " actiņa". Tipa zaļš - uzlādēts, melns- jāuzlādē, balts - jāmaina akumulatoru. Ja nav balts, tad tāpat vajag uzlādēt. |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g 3.3 nevar piestartēt!
kautka pielaizot atkal pabraucam un tur vis atkal savadak sakratas un var gaditeis ka menesi vari braukt.