voyager 96g 3.3 nevar piestartēt! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g 3.3 nevar piestartēt!

Lapas: [1] 2 3
voyager 96g 3.3 nevar piestartēt! ( 6260 )
Recho

64 ziņas

PM

voyager 96g 3.3 benzīns nevar piestartēt!

Situacija sekojoša iekāpju mašīnā ieliku aizdedzē atslēgu pagriežu viss itkā normāli, iedegās visas lapiņas viss ok! griežu tālāk , bet sūknis nenostrādā un griežu atslēgu uz start , bet nekā tik releji klikšķina un viss.
Sākumā vainu novēlu uz relejiem, visus izņēmu notīriju pārbaudiju domāju moš kontakts tur nav, bet visi strādā, atkal mēģinu vēl griezts atslēgu vēl un vēl čakarēju tur vadus un relejus , bet nekā. Tā kādu brītiņu atslēgu grozot pēkšņi nostrādā sūknis un autiņš pielec, sūknis ir jauns un sradā labi, šitāds gļuks parādas reizi nedēļā, bail vispār kur braukt.
varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija, prasīju paziņam kurš vairāk rubī, teica kad varētu būt atslēgas rumbā kontaktu grupa sačakarējusies, kāds varbūt zin kā to pārbaudīt? vēl doma par imobilaizeri, ka tas moš čakarējās , bet varbūt nē ! kādas ir idejas? ieteikumi? ko paskatīties?

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX

InsekC

377 ziņas

PM

Recho: "voyager 96g 3.3 benzīns nevar piestartēt!

Situacija sekojoša iekāpju mašīnā ieliku aizdedzē atslēgu pagriežu viss itkā normāli, iedegās visas lapiņas viss ok! griežu tālāk , bet sūknis nenostrādā un griežu atslēgu uz start , bet nekā tik releji klikšķina un viss.
Sākumā vainu novēlu uz relejiem, visus izņēmu notīriju pārbaudiju domāju moš kontakts tur nav, bet visi strādā, atkal mēģinu vēl griezts atslēgu vēl un vēl čakarēju tur vadus un relejus , bet nekā. Tā kādu brītiņu atslēgu grozot pēkšņi nostrādā sūknis un autiņš pielec, sūknis ir jauns un sradā labi, šitāds gļuks parādas reizi nedēļā, bail vispār kur braukt.
varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija, prasīju paziņam kurš vairāk rubī, teica kad varētu būt atslēgas rumbā kontaktu grupa sačakarējusies, kāds varbūt zin kā to pārbaudīt? vēl doma par imobilaizeri, ka tas moš čakarējās , bet varbūt nē ! kādas ir idejas? ieteikumi? ko paskatīties? "

1. Ja imobilaizers ir pašlikts, nevis rūpnīcas, tad izmet to ārā (saliec atpakļ pārkostos vadus).
2. Ja vari panākt, ka sūknis neiedarbojas ieslēdot aizdedzi, ar multimetru (vai provlampu)brauc pa shēmu, kur ir vai nav spriegums. Atradīsi vainīgo (imobilaizers, drošinātājs, relejs vai nekontakts - līdz pat pašam sūknim). Ir bijuši gadījumi, kad sūknim +12V pienāk, bet masas ta nav.
3. Vispirms noteikti "atvelc" shēmu (ja Tev vēl nav) un izdrukā attiecīgās lapas, lai nav jārakņājas pa "tumšo".
4. Ņemot vērā, ka Chrysleriem ir ļoti saprotamas shēmas ar pamatskolas fizikas zināšanām ir vairāk nekā pietiekami, lai atrastu defektu. Ja tik ir motivācija.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Recho

64 ziņas

PM

Imobilaizers ir rūpnīcas, drošinātājus un relejus visus pārbaudīju, viss čotka strādā, sūknī nevarētu būt vaina, jo tad kad bija tā problēma es noņēmu sūkņa relejam vaciņu un paspiedu to kontaktu, sūknis sūknē un strādā bet atslēgu griežot nekas nenotiek, tagat autiņs atkal iet kā bitīt bet tas ir līdz brīdim 100% kad atkal izlīdīs kāda nepiemērotā brīdī, nēesmu vēl skatījies to pašas atslēgas rumbu, to kontaktu grupu! aizdmas jau visticamāk krīt uz turieni, tagad kad vis tur strādā to šaizi jau arī būs grūtāk atras, ja nu vienīgi vizuāli kaut kas apsūbējis vai sakusis. Shēmas tādas man nav , bet ir Chrysler Voyager Service Manual GS 1999-1996. pdf formātā no neta novilku, bet tur tieši par to kontaktu grupu un aizdedzi ir skopa iformācija uz vienas lapeles tikai parādīts ka tur tāda vispār ir un viss. Jāmeklē kāda garāža un jaskrūvē nost zem stūres tā apakša un jāmeklē kur tā kontaktu grupa ir un kāda tur izskatās, moš tur kaut kas vizuāli atklāsies! , bet nu šitas gļuks ir kaitinošs, nekur nevar braukt, nezin vai izslēdzot atkal varēs piešķilt! pagaidām citu ideju kas tur varētu būt man nav..

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Bij man reiz lidzigi pigori un lai cik tas divaini neliktos vainigs izradiajs akumulators un kuru sakuma galigi aizdoams nekrita jo dazreiz vareja nedelu nobraukat bez problemam bet dazreiz jau pec stundas releji tik tirksceeja likas ka zud kautkur masa vai kas tamlidzigs, vandijos pa vadiem bet neko neatradu ... beigas atkodu ka piepipejot no cita auto uzreiz tur vis stradaa tika ielikts jauns akb un ari tas problemas pazuda.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Recho

64 ziņas

PM

Ezis2: "Bij man reiz lidzigi pigori un lai cik tas divaini neliktos vainigs izradiajs akumulators un kuru sakuma galigi aizdoams nekrita jo dazreiz vareja nedelu nobraukat bez problemam bet dazreiz jau pec stundas releji tik tirksceeja likas ka zud kautkur masa vai kas tamlidzigs, vandijos pa vadiem bet neko neatradu ... beigas atkodu ka piepipejot no cita auto uzreiz tur vis stradaa tika ielikts jauns akb un ari tas problemas pazuda.
"

Nu re man ar liekās kaut kas dīvains! es jau pus autiņu izvadijis un nekā nevaru tikt skaidrībā viss strādā viss darbojās.. Labi ka ieteici man ir viens lilāks (jaudīgāks) aķis rīt iemetīšu iekšā kādu laiku patestēšu moš paveicās un aiziet, a to apnicis jau skrūvēn un raustīt tos štekerus utt..

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Recho: "

Nu re man ar liekās kaut kas dīvains! es jau pus autiņu izvadijis un nekā nevaru tikt skaidrībā viss strādā viss darbojās.. Labi ka ieteici man ir viens lilāks (jaudīgāks) aķis rīt iemetīšu iekšā kādu laiku patestēšu moš paveicās un aiziet, a to apnicis jau skrūvēn un raustīt tos štekerus utt.."

man ari bija kur aiznemties jo uz duru jaunu pirkt galig negriubejas bet vins bija pa lielu un fiziski nelida ieksa zem kapota tad nu es kaadas 2 nedelas ar to akb bagaznieka nobraukaju un kad nevareju pielaist tad vienoju klat ar piepipejamiem vadiem tad ari pilnigi un galigi bija skaidrs ka vainigs akumulators.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Recho

64 ziņas

PM

Ezis2: "
man ari bija kur aiznemties jo uz duru jaunu pirkt galig negriubejas bet vins bija pa lielu un fiziski nelida ieksa zem kapota tad nu es kaadas 2 nedelas ar to akb bagaznieka nobraukaju un kad nevareju pielaist tad vienoju klat ar piepipejamiem vadiem tad ari pilnigi un galigi bija skaidrs ka vainigs akumulators.
"

Pamēģināšu šito varantu , tad skatīšos tālāk! man viņam uztaisīts (iepriekšējais sainieks) tā ka bremzes pedālis nav jāspiež lai piešķilu, citiem ir nānospiež lai piešķiltu, doma vel ka tur kaut kas sagājis sviestā!, bet nu tad manīs!

Atbildēt uz šo ziņu

Vitauts

10 ziņas

PM

Par to aķīti tur nevar būt tā problēma. Vairāk aizdomas ir uz vadu savienojumiem, jo Voyager it īpaši vecāka gada izlaidumiem vadu kontaktu stiprinājumi nav tā stiprā puse!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g 3.3 nevar piestartēt!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online