|
G

5 ziņas
PM
|
2013-01-02 17:52:15
Cienītie kungi, kur jūs pērkat detaļas saviem auto?
Meklēju devēju ar kodu 04609153A un veikalos rausta plecus. Grosauto iveikalā vispār zem devēju sadaļas pie Chrysler voyageriem klusē. Reāli taustāmos veikalos arī saka, ka nevar neko tādu pasūtīt. bilde http://www.bildites.lv/images/ysx4821ileziw57d02s8.jpg
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2013-01-02 20:38:22
A kam tev to Pacifica/Sebring 04609153AF kloķenes sensoru?! Orģinālo detaļu ar kodu tev piedāvās dīleri. Pārējie piedāvās alternatīvus risinājumus, tā ka ņem savu sensoru un autiņa tehpasi un dodies uz autopreču veikaliem (Rīgā - Altas, IIS, Auto Plus u.c) nevis meklē pēc kodiem internetā.
Ja ir vēlme, pēc kodiem var meklēt -> www.rockauto.com Ir lietas ko no tās dīķa puses var dabūt stipri lētak kā pie mums, bet rēķini, nodoklis + shippings. Starp citu, 2001 gada 3.3/3.8 motoriem, kloķenes sensors ir ar citu kodu: -> 04686353 Un atkal jau lapas koderim ir līki pirksti. Linki nestrādā kā vajag. Bet nu ideju saprati. ;)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
G

5 ziņas
PM
|
2013-01-02 21:35:31
Tādu sensoru noņēmām no šobrīd neejošā motora. Kā tur nonācis - nezinu.
Vari iemest kādu interneta veikalu no LV, kur var redzēt korektus tos devējus? Kā jau minēju - eju pa sadaļām cauri grosauto.lv un tur devēju sadaļa ir tukša. Veikalā pateica, ka nav pieejams. Dīleris šeit laukos mums nav
Tāpēc arī ir aktuāli grosauto.lv, eparts.lv un taml. lapas, kur kaut pēc kataloga kaut ko var atrast.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kurmis

160 ziņas
PM
|
2013-01-02 22:07:33
Šo kloķvārpstas devēju pirms gada pirku šeit: devējs
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2013-01-02 22:11:24
kurmis: "Šo kloķvārpstas devēju pirms gada pirku šeit: devējs"
Virziens norādīts pareizais. Ņem rokā telefonu un zvani
IIS kontakiGandrīz ideāls detaļu katalogs ir: -> autospares
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kurmis

160 ziņas
PM
|
2013-01-02 22:16:27
Ja nemaldos, cena bija ap 40 latiem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Archebalds

131 ziņas
PM
|
2013-01-03 21:01:32
No savas pieredzes tev saku, ar tiem kompjiem ir uj cik interesanti...
Viens čalis te iepriekš teica, lai ieliec citu bloku, nevajagot pārprogrammēt. Muļķības.
Man manējais kad nobira, es ar tur cepos ar tiem devējiem. Tad pāslēdzos uz to ko rāda kompis kļūdā- bloks. Visu Latviju, visus sludinājumus apzvanīju to bloku meklējot. Ir tāds lietotājs šeit forumā 9977, tad nu viņš man pēc manējā šasijas Nr. sameklēju blokus ar saderīgiem kodiem. Viņš cik noprotu strādā TC Motors. Tad nu atradu es saderīgu kompi, vienīgo. Atvedu mājās, pieliku un problēma tika novērta tikai daļēji. Man nestrādāja 2 cilindri(1 un 4), ar nu pat atvesto, tie strādāja, bet citi 2(2 un 5), nē. Un tad uzzināju, lai arī atrodi ar saderīgu kodu, jāpārprogrammē. Tā ka spraust klāt visu, kas pa rokai jēga- nulle.
http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/38201?start=24
Tas ir tas manējais opiks, palasi varbūt uzroc, ko noderīgu. Tur i par blokiem, i par devējiem ir diskutēts. P.S.
Man to visu remontēšanos arī mazliet apgrūtināja fakts, ka patālu no Rīgas, ne gluži lauki, bet pie Rēzeknes. Lai veicas!
Atbildēt uz šo ziņu
Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2013-01-03 21:05:07
Archebalds: "No savas pieredzes tev saku, ar tiem kompjiem ir uj cik interesanti...
Viens čalis te iepriekš teica, lai ieliec citu bloku, nevajagot pārprogrammēt. Muļķības.
Man manējais kad nobira, es ar tur cepos ar tiem devējiem. Tad pāslēdzos uz to ko rāda kompis kļūdā- bloks. Visu Latviju, visus sludinājumus apzvanīju to bloku meklējot. Ir tāds lietotājs šeit forumā 9977, tad nu viņš man pēc manējā šasijas Nr. sameklēju blokus ar saderīgiem kodiem. Viņš cik noprotu strādā TC Motors. Tad nu atradu es saderīgu kompi, vienīgo. Atvedu mājās, pieliku un problēma tika novērta tikai daļēji. Man nestrādāja 2 cilindri(1 un 4), ar nu pat atvesto, tie strādāja, bet citi 2(2 un 5), nē. Un tad uzzināju, lai arī atrodi ar saderīgu kodu, jāpārprogrammē. Tā ka spraust klāt visu, kas pa rokai jēga- nulle.
http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/38201?start=24
Tas ir tas manējais opiks, palasi varbūt uzroc, ko noderīgu. Tur i par blokiem, i par devējiem ir diskutēts. P.S.
Man to visu remontēšanos arī mazliet apgrūtināja fakts, ka patālu no Rīgas, ne gluži lauki, bet pie Rēzeknes. Lai veicas! " amerikāņiem ecu ir dabūnami iekš ebay jau piekodēti tavam auto. plug and play. jau daudz reizes to teicu.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|