Forums » Tehniski jautājumi » kļūda
| kļūda ( 1760 ) | |
|
Archebalds
|
2012-12-17 11:15:45 šodien. Iedarbināju autiņu, pats mājā, nesalt, bet autiņš paliek silt. Kad atnāku pēc 5 minūtēm, skatos izmetis kļūdu. Nolasu kas par briesmoni, 43 kods. Iztulkojot sanāk- 43 Проблемы в модуле мощности(энергии) на логический интерфейсе модуля. Kas tas domāts normālu cilvēku valodā? Akumulators vai? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
Ezis2
|
2012-12-17 12:19:52 "šodien. Iedarbināju autiņu, pats mājā, nesalt, bet autiņš paliek silt. Kad atnāku pēc 5 minūtēm, skatos izmetis kļūdu. Nolasu kas par briesmoni, 43 kods. Iztulkojot sanāk- 43 Проблемы в модуле мощности(энергии) на логический интерфейсе модуля. Kas tas domāts normālu cilvēku valodā? Akumulators vai?" 43 kods ,hmm... mana manuli gan kautkas cits rakstits dzirksteles paravums viena vai visos cilindros. ja jau vins tev nenoslapa tad jadoma ka kada no cilindriem kada bridi nav bijusi dzirkstele.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
wizard
|
2012-12-18 10:24:59 "šodien. Iedarbināju autiņu, pats mājā, nesalt, bet autiņš paliek silt. Kad atnāku pēc 5 minūtēm, skatos izmetis kļūdu. Nolasu kas par briesmoni, 43 kods. Iztulkojot sanāk- 43 Проблемы в модуле мощности(энергии) на логический интерфейсе модуля. Kas tas domāts normālu cilvēku valodā? Akumulators vai?" Ja stāv gazes iekarta, tad visticamāk kā kodiņš paradijas deļ viņas. Dažreiz ECM lamajas par dzirksteles problemam deļ gāzes iekartas smidzinātāju novecojumu (atkarība no modeļa domati no 40 līdz 120 t/km). Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
Archebalds
|
2012-12-18 11:34:50 " Nu gāzes iekārta man gaužām jauna, novecot smidzinātāji vēl nevarēja. Bet tas, ka tā kļūda varēja būt dēļ gāzes, tā varēja būt. Bet nu esmu iedzīvojies palielākā problēmā. Kamēr testēju sveces sveču vadus, sadalītāja bloku(tā izejas), augstsprieguma vads izšāva un trāpīja kompja pievada šteķerī uz sadalītāju un izdega tranzistors un 1 un 4 cilindru. Tie vadiņi ir tik plāniņi un tā vieta ir tik vāja un viegli traumējama(štekerītis). Man jau šitais variants bija, kad nopirku auto, tad vainīgi bija cauri svečvadi, tagad manas palīkās rokas. Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » kļūda
dzirksteles paravums viena vai visos cilindros. ja jau vins tev nenoslapa tad jadoma ka kada no cilindriem kada bridi nav bijusi dzirkstele.