Ko nozime LE » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozime LE

Lapas: 1 [2] 3
Ko nozime LE ( 4245 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "pakaļas pečka nepūš no griestiem un vispār pakaļas apsilde-dzese nepieder pie komplektācijas, bet pie virsbūves tipa. pan sievastēvam ir īsais 3.3le. parasts auduma salons.

un voyageriem vispār neesmu redzējis lietas kas bieži ir taunos. ne perforēto adu, ne gaišo paneli."

man vienam pazistamam bija kadreiz eiropas versijas grand dzeris skaitijas kautkads lux ar kreemkrasas adas salonu ka taunam ar visam exstram un prieks bampers un lietie diski bija tauna origin, bet lampas eiropas un tads atnaca no uberlandes taka ka vini tur komplektejas un ko tie burti nozime nav saprotams.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "
man vienam pazistamam bija kadreiz eiropas versijas grand dzeris skaitijas kautkads lux ar kreemkrasas adas salonu ka taunam ar visam exstram un prieks bampers un lietie diski bija tauna origin, bet lampas eiropas un tads atnaca no uberlandes taka ka vini tur komplektejas un ko tie burti nozime nav saprotams.
"
konstruktors.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " konstruktors."

Bez tam man ir iebuvets bernu kresls un lietussarga turetajs kurs ari taunam limited tikunta klaat nak par vel papildus samaksu taka teikt ka limited ir pils lidz ruckai nevar jo vel ir tadi ar paaukstinato jumtu ar kinoskopa tv un VHS video magi un tas vis talajos 90 gados.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kas ir lietussarga turētājs? es vnk iedomājos, vai tā ādas krunka pasažiera kresla kur es iebāzu lietussargu ir tiešām tam paredzēta?? iebūvētais bērna krēsls man ar ir. ļoti ērts.

augstais jums nav origināls. tie ir ķūninga firmu upuri. man gan liekas ka galīgas kakas tās laivas uz jumta ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "kas ir lietussarga turētājs? es vnk iedomājos, vai tā ādas krunka pasažiera kresla kur es iebāzu lietussargu ir tiešām tam paredzēta?? iebūvētais bērna krēsls man ar ir. ļoti ērts.

augstais jums nav origināls. tie ir ķūninga firmu upuri. man gan liekas ka galīgas kakas tās laivas uz jumta ir."

ja ta adas lupata ir lietussarga turetaajs es par to saku intreseties tikai tad kad man pasazieris uzdeva jautajumu kas tas taads pats nebiju pieversis uzmanibu tad atradu gramatina un cik rakstikts tur tad vins nak par papildus samaksu

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Kruīzu pie ekstrām var neskaitīt, tas ir pilnīgi visiem, ja neskaita dažus īpašos modeļus kuriem pat šofera pusē bīdāmo durvju nav, bet tādus vēl ir jāpameklē
Domāju ka iebūvētais bērnu sprādzējamais beņķis arī nav atkarīgs no tiem burtiem, iespējams gājis kā aprīkojums kuru pērkot mašīnu var pasūtīt un var nesūtīt. Tiem beņķiem, starp citu, ir rūpnīcas atsaukums daudziem, pārbaudiet, viņiem ir brāķis jostas spriegotājos.
Vispār tagad pateikt kas tai mašīnai ir bijis un kas nav bijis no rūpnīcas ir diezgan sarežģīti, gandrīz visas viņas ir pārlasītas un pārkomplektētas, es piemēram savējai salonu esu trīs reizes pārkrāmējis. Bamperis arī viens no TC mētājas šķūnī, kad nošķilšu esošo, tad uzlikšu to TC, pārdošu mašīnu un nākamais īpašnieks rakstīs forumā - pilnīgas muļķības ka caravāns ir bez aprīkojuma, reku man ir ar kožu, apsildāmo pakaļu un ko tik vēl ne

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu manējais jau ir tik liels, ka siksnas ir tuvu maksimālam izbīdījumam, pat ja kkas notiek, nekur tālu nelidos:D bet izskatās ka viss strādā. pa lielam mūsdienās reti kad kāds kko uzlabo un maina. 90% brauc ar to kas ir līdz pasaules galam.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu manējais jau ir tik liels, ka siksnas ir tuvu maksimālam izbīdījumam, pat ja kkas notiek, nekur tālu nelidos:D bet izskatās ka viss strādā. pa lielam mūsdienās reti kad kāds kko uzlabo un maina. 90% brauc ar to kas ir līdz pasaules galam."

1996 CHRYSLER TOWN AND COUNTRY - SEAT BELTS:INTEGRATED CHILD SEAT
Problem: THE BOLTS WHICH SECURE THE INTEGRATED CHILD SEAT MODULES TO THE SEAT FRAME CAN BREAK.

Aizlidos ar visu beņķi

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozime LE
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online