Ko nozime LE » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozime LE

Lapas: [1] 2 3
Ko nozime LE ( 4247 )
Mikelis

3 ziņas

PM

Saaku intereseties ko nozime mans 1997.gada Voyager LE?
Kadi vel ir Voyager artikuli un ko tieshi tie nozime?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 LE lpg

Zuris

1249 ziņas

PM

Mikelis: "Saaku intereseties ko nozime mans 1997.gada Voyager LE?
Kadi vel ir Voyager artikuli un ko tieshi tie nozime?

[/quote
Norāda uz komplektāciju,Tavā gadījumā(neņem pie sirds)pliks kā celis...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

MKA

15 ziņas

PM

Man gan liekas, ka LE ir diezgan pilna versija, ar ādas apdari, regulējamu stūri, kruizu, miglas rukturiem, kompi griestos, koka imitāciju uz durvīm un citiem pribambasiem.
Pliks kā celis ir SE versija ar drēbes salonu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

MKA: "Man gan liekas, ka LE ir diezgan pilna versija, ar ādas apdari, regulējamu stūri, kruizu, miglas rukturiem, kompi griestos, koka imitāciju uz durvīm un citiem pribambasiem.
"

tā vis ir. bet blakus Limitedam viss tā pat nobāl

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

tā vis ir. bet blakus Limitedam viss tā pat nobāl "

Nu T@C Limited izskatas daudz gaumigak bez tam cenaa ipasi neatsciras del ka nesaprotu kam del jeperk tie plikie

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Lux edišn!2.5td LX-labāka auduma salons(nez kā sauc)vidū dalītie krēsli,koka imitācija panelim un durvīm,kabatas durvīs,borta kompis,ktuīzs,dalītais gaisa plūsmas regulators,priekšas durvīs skaļruņu nav,priekšā glāžu turētaji,vadītāja krēsls ar elektro vadību .
3.3 LX-ādas salons,tonēti logi,koka imitācija panelim un durvīm,borta kompis, kruīzs,aizmugurē otra pečka kas pūš no griestiem,vadītāja krēsls ar elektro vadību,priekšā glāžu turētāji.
2.5 td XE-prastāka auduma salons bet dalītie vidū,nav borta kompja un gaismiņu augšā,nav skaļruņu durvīs,tikai viens gaisa plūsmas regulātors,ir kruīzs,nav priekšā glāžu turētāja-tikai sīknaudas trauks.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pakaļas pečka nepūš no griestiem un vispār pakaļas apsilde-dzese nepieder pie komplektācijas, bet pie virsbūves tipa. pan sievastēvam ir īsais 3.3le. parasts auduma salons.

un voyageriem vispār neesmu redzējis lietas kas bieži ir taunos. ne perforēto adu, ne gaišo paneli.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Emigrants

203 ziņas

PM

MKA: "Man gan liekas, ka LE ir diezgan pilna versija, ar ādas apdari, regulējamu stūri, kruizu, miglas rukturiem, kompi griestos, koka imitāciju uz durvīm un citiem pribambasiem.
"

Manam LE ir ari ABI prieksas sedekli apsildami

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozime LE
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online