Forums » Tehniski jautājumi » Tahometrs lēkā..
| Tahometrs lēkā.. ( 3450 ) | |
|
ovi123
|
2012-12-03 12:45:39 Sveiks. Saucu palīgā. Pilnīgs izmisums. Nu jau divus mēnešu cīnos ar savu Voyageru T&C 2004, 3.8l, benz/gāze. Problēma sekojoša – autiņam gan stāvot, gan pie vienmērīga ātruma mainās motora apgriezieni (lēkā tahometrs) – sajūta, ka nemitīgi pārslēdzas ātrumi, lai gan tas notiek bez rāvieniem, liegani. (tas noteik neatkarīgi no degvielas veida). Bija aizdomas, ka vainīga ātrumkārba, bet, apmeklējot Atlas motors, secināja, ka pie vainas ir MAP sensors (gaisa plūsmas devējs). Nomainīju to, nomainīju arī sveces un svečvadus– rezultāts nemainīgs. Dažreiz, uzsākot braucienu, noraustās un uzsāk braucienu ar rāvienu. Dažreiz, ieslēdzot atpakaļgaitu un uzsākot braucienu, noslāpst. Palasot forumu, man pašam sāk likties, ka problēma ir elektrībā – vai nu kaut kur nav kontakts, vai galvenais dators ir „traumēts”. Vai ir kādi viedokļi? Un kur lai veic normālu elektrodiagnostiku. Ivo, Crysler T&C 2004, 3.8l benz/gaze |
|
Ezis2
|
2012-12-03 19:49:30 Nu tad lai tas Atlas motors ari mekle vainu un par velti ! jo tu tacu naudu esi samaksajis a rezultata nav ? ,Atlas kartejo reizi nobrauca pa ausim T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
wertigo
|
2012-12-04 10:09:41 Man bija ļoti līdzīga problēma. Pirmkārt, man bija problēmas ar gāzes iekārtu un nācās nomainīt kompi un reduktoru. braucot uz gāzi problēma pazuda. Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze) |
|
ovi123
|
2012-12-05 11:27:49 Paldies par padomiem. Uz Atlas motoru ņoteikti nedošos - vispaŗ radies iespaids, ka lielajos servisos tikai uz apčakarēšanu viss notiek - bija jau pieredze, ka, lai sameklētu vainu, mainīts viss tikai pēc principa - step by step. Pretīgi un dārgi. |
|
janni
|
2012-12-05 13:34:45 Tev lēkā tahometrs, vai staigā apgriezieni motoram?! --- |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Tahometrs lēkā..
par to kantori ir gana "laba " dzirdets