Ziema- dzinēja uzsildišāna? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema- dzinēja uzsildišāna?

Lapas: [1] 2
Ziema- dzinēja uzsildišāna? ( 3395 )
dimon

56 ziņas

PM

Vai kāds var pastastīt par dzinēja iepriekš uzsildišānu, t.i- ar TEN palidzību uzsildīt dzesešānas šķidrumu vai eļļu karterī , no 220v ( tiem kam ir pieiejāma rozete pie auto)... labāk eļļu karterī. Interese protams letie varianti un efektiva uzstadiššna...

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dimon: "Vai kāds var pastastīt par dzinēja iepriekš uzsildišānu, t.i- ar TEN palidzību uzsildīt dzesešānas šķidrumu vai eļļu karterī , no 220v ( tiem kam ir pieiejāma rozete pie auto)... labāk eļļu karterī. Interese protams letie varianti un efektiva uzstadiššna..."

ir daudz runāts, meklē. astoņdesmit septīto reizi slinkums drukāt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Valcha333

4 ziņas

PM

Es arī šito tagad meklēju, aktuāla tēma pirms ziemas
Ebay 45 mārciņas kaut ko atradu, izskatās ka jāņem tosola sildītājs jo gāzes reduktors arī būs jau silts un leks uz gāzes.

Atbildēt uz šo ziņu
dimon

56 ziņas

PM

Nu man vairāk interese atsauksmes, pieredze...efektivitāte un naudas ekonomija. Vairāk arī interese eļļas uzsildišāna karterī.

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

eļļu sildīšana neko daudz nedod. pa lielam to pielieto tikai gaisa dzeses motoriem. iesaku DEFA. sildelements un kabeļi ap 120ls pluis komforta daļas ja vajag

Atbildēt uz šo ziņu

dimon

56 ziņas

PM

DEFA sildelements maksa 50-7-ls, bet kas ir ipašs kabelim?

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dimon: "DEFA sildelements maksa 50-7-ls, bet kas ir ipašs kabelim?
"

vadu komplekts, no elementa līdz bamperim, un no bampera līdz rozetei. tad vel laika relejs majās un tt.

Atbildēt uz šo ziņu

dimon

56 ziņas

PM

Savulaikā man Audi 100/C4 Avanta 2.5dizelī 93 gada, dzesešānas bloka, zem turbinas, korķu vietā bija ievietots TENs- tas bija kruto. Tagad vecam kantainām Vojagerim 2.5 dizelis 93 gada man meistari paziņoja ka ta nav iespējāms izdarīt. Tapec naksies meklet citu vietu- piemeram aparšējai gumijas caurulei no radioatora uz bloku, ar DEFu- cauruli, kas ir ievetojāms tas gumijas caurules starpa. Ko teiksiet par šo?

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema- dzinēja uzsildišāna?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online