Atsperu lagi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lagi

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
Atsperu lagi ( 14695 )
InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: "Ja tu doma kadu laiku braukt ar to auto tad liec labak orginalos Mopar vai Plazu vai ka minimums KYB , kas tie par Optima Liniju nezinu saubos vai kautkas jedzigs ,vismaz prieks Latvijas celiem. "

Es savam Grand pēc 7 gadu braukšanas ar dzimtajiem uzliku TC Motors pirktos MOPAR oriģinālos (ar atlaidi bija mazliet zem 80 Ls). Mainot atklāju, ka vecie ir tādi "pamīksti", bet gluži "tukši" arī nav. Amīši tievie.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

Vai kāds ir veicis savam T%C vai GV 97-00 gada lāgu pārbūvi vai nomaiņuuz citām?
vnk gribas pacelt augstāk aizbmuguri. Varbūt ir kāds risinājums?
Ir dzirdēts, ka itkā derot no Cherokee. Vai tas tā ir nevar 100% neviens pagaidām apstiprināt.
Cenu atškirība ir liela. Manam townam viena lāga maksā 512 Euro, bet citiem cenas sakas ar 270 Euro. Atšķirība ir.
Vēl saka va var likt starplikas? Kas tās par starplikām?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sākumā pārliecinies vai amji strādā

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

reno

27 ziņas

PM

Arī bija problēma ar aizmuguri.. Atrisināju ar lietotu papildus lāgu, kurai nedaudz apzāģēti paši gali. Kartupeļus neesmu vedis,bet piekarināju balonu + sakāpa pilns auto, un ir ok. Amīši veci, pat aizsargos jau būs izrūsējuši caurumi,bet ir ok..nemaz neprasās mainīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, '97, 3,3L , Lx .

RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: "sākumā pārliecinies vai amji strādā"

Amīši resnie. Vaistrādā nezinu. Kā lai pārbauda? oriģinālie darbojas braucot paceļas?
Man vnk gribas lai stāvot arī ir augstaka aizmugure.

Atbildēt uz šo ziņu

reno

27 ziņas

PM

Amīši resnie?? Tiem jau nu vajadzētu būt vēl labākiem par papildus lāgu! Man vismaz tā šķiet..

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, '97, 3,3L , Lx .

Zuris

1249 ziņas

PM

RMatisons: "
Amīši resnie. Vaistrādā nezinu. Kā lai pārbauda? oriģinālie darbojas braucot paceļas?
Man vnk gribas lai stāvot arī ir augstaka aizmugure.
"

noņem amartizatoru,ja ar savu svaru vari saspiest(doma ir par resnajiem Nivomat),tad izmet miskastē..

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

RMatisons

559 ziņas

PM

Zuris: "
noņem amartizatoru,ja ar savu svaru vari saspiest(doma ir par resnajiem Nivomat),tad izmet miskastē..
"

Nu ja ar savu svaru nevar saspiest tad noņemot viņa izstiepsies. Bet tad kā salikšu atpakaļ nav nevar ar savu svaru salikt?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lagi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online