Atsperu lagi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lagi

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Atsperu lagi ( 14689 )
meskis5

4 ziņas

PM

Sveiki.Man ir 93.g.vojitis.Man interese asperu lagi prieks aizmugures ka var pacelt aizmuguri augsa,savadak pakala jau velkas pa zemi.Ko man darit.

Atbildēt uz šo ziņu
Ric

38 ziņas

PM

meskis5: "Sveiki.Man ir 93.g.vojitis.Man interese asperu lagi prieks aizmugures ka var pacelt aizmuguri augsa,savadak pakala jau velkas pa zemi.Ko man darit."

Man pasham nākamās paaudzes voyager, un esmu uzlicis papildus lāgas, taču viens paziņa kuram bija pirmās paaudzes autu, bija iemānījis aizmugurē atsperes no Opel Calibra + orģinālās lāgas un pat t/a izgāja:) Tas tā idejai.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

meskis5

4 ziņas

PM

Liels paldies.domasu.

Atbildēt uz šo ziņu
pele2

50 ziņas

PM

Es gan esmu 100% par resnajiem amīšiem aizmugurē (arī ilgi domāju ko labāk - prasīju bet servisos - neko sakarīgu tā arī neuzzināju - nācās riskēt) - vasarā uzliku tagad "dibens"gaisā un rudenī kartupeļus no laukiem bez stresa varēju krāmēt un arī palīgus uz mājām nogādāt.
P.S. - čomam ir īsais kantainais ar papildus lāgām - kad tukšs tad baigi cietais un lēkā, kad pilns - tad mums tagad abiem līdzīgi - līgani un pakaļa pa zemi nevelkas.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

TAMA

66 ziņas

PM

pele2: "Es gan esmu 100% par resnajiem amīšiem aizmugurē (arī ilgi domāju ko labāk - prasīju bet servisos - neko sakarīgu tā arī neuzzināju - nācās riskēt) - vasarā uzliku tagad "dibens"gaisā un rudenī kartupeļus no laukiem bez stresa varēju krāmēt un arī palīgus uz mājām nogādāt.
P.S. - čomam ir īsais kantainais ar papildus lāgām - kad tukšs tad baigi cietais un lēkā, kad pilns - tad mums tagad abiem līdzīgi - līgani un pakaļa pa zemi nevelkas.
"

Manējam arī pakaļa bija diezgan nolaidusies.Prasīju večiem -ko darīt? Visi saka,ka jāmaina lāgas.....it kā loģiski,bet es uzliku tievo amīšu vietā resnos un viss atrisinājās uzreiz.

Atbildēt uz šo ziņu
ritvars88

67 ziņas

PM

tos resnos amišus jaunus var dabut, vai šrotos jāmeklē?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Tie resnie amiši jauni maksa diezgan dārgi. Cik prasiju par lietotiem dažados šrotos - nevienam nav.
Vel kā izeja no situacijas, ja ir kalēja iemaņas, var noņemt atsperlāgas izjaukt un katru listi rūpigi nostaigāt pa virspusi ar vieglo āmuru.
Gadiem diviem pietiks.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

alien

408 ziņas

PM

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/chrysler/grand-voyager/nxcon.html

Šitam ir resnie amīši - vismaz pirms mēneša bija.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lagi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online