nesilda salonu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nesilda salonu

Lapas: [1] 2
nesilda salonu ( 3609 )
zvirbulis

2 ziņas

PM

ventilators strada,plitina karsta, bet loti loti svaki pus gaisu

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Kurš gads, kāds modelis./

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

zvirbulis

2 ziņas

PM

[quodote author=austris ]Kurš gads, kāds modelis./"dodge caravan 1999.g.,3,3 l motors,uz gazi

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Vo - man tas pats. Ieslēdz ventilātoru uz pilnu klapi, pagriez siltumu nost - plīvo mati. Kā pagriez siltumu uz karsts pozīciju tā vējš pazūd. Biju sataisījies pa vasaru vilkt laukā pečkas radiātoru un mēģināt saprast vai tas nav pilns ar pērnām lapām un kaķu spalvām, bet protams ka neesmu izdarījis. Varbūt kāds jau to ir darījis un tur nav vaina?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

gatista

3 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Vo - man tas pats. Ieslēdz ventilātoru uz pilnu klapi, pagriez siltumu nost - plīvo mati. Kā pagriez siltumu uz karsts pozīciju tā vējš pazūd. Biju sataisījies pa vasaru vilkt laukā pečkas radiātoru un mēģināt saprast vai tas nav pilns ar pērnām lapām un kaķu spalvām, bet protams ka neesmu izdarījis. Varbūt kāds jau to ir darījis un tur nav vaina?"

Labvakar. Man tieši tāda pati problēma. Kādam ir kāds vērtīgs padoms?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gatista: "

Labvakar. Man tieši tāda pati problēma. Kādam ir kāds vērtīgs padoms?"

sākumam jāveic klapīšu piedziņu adaptāciju. ja viņas strādā korekti, tad varētu skatīties arī pašus salona radiātoru, vai nav aizauguši, jo salona filtra ta nav. bet jebkrurā gadijumā, gaisa plūsmas zaudējumi ir normāli, jo radiātoram ir sava gaisa pretestība.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Biju saņēmies un veicu šo operāciju - izņemt pečkas radiātoru cerībā ka pilns ar beigtām pelēm. Nekā tur nebija - tīrs un smuks. Pie reizes izskaloju iekšpusi cerībā palielināt kūlanta cirkulāciju un ar kompresoru izpūtu ārpusi cerībā samzināt gaisa pretestību. Rezultāts apaļa "0". Tam radiātoram ir nenormāla gaisa pretestība. Ko darīt nezinu. Nav ideju. Klapītes strādā pervekti, kā palaiž gaisu caur pečkas radiātoru tā gaiss gandrīz apstājas.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Bango

974 ziņas

PM

Pamēģini noskrūvēt logtīrītāju kasti,jo jaucot autiņus kādiem trijiem zem kastes gaisa caurumos ir patrāpijušies tuninga vai pašveidoti salona filtri kuri maksimāli pilni ar visādiem sū...ja ir tad rauj laukā uzlīmē kādu plānu švamīti un būs OK.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » nesilda salonu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online