Apgaismojums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Apgaismojums

Lapas: [1] 2
Apgaismojums ( 2814 )
MKA

15 ziņas

PM

Vai var iemest bildi vai aprakstu kā ir jāizskatās tai daļai kur ir gaismu slēdži, spoguļa regulācija, tumsā, jeb respektīvi kam tur jādeg. Voyager 2.5CRD, 2005.gada modelis

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ir parakstā minētais autiņš. Speciāli paskatījos vakar, man ar nekas tur nedeg. Ārā jaucis neesmu, tāpēc nemāku teikt, vai tur ir jādeg vai nē kaut kam.
P.s. Logu pacēlājiem ir un deg lampiņas.

Atbildēt uz šo ziņu

---

InsekC

377 ziņas

PM

janni: "Ir parakstā minētais autiņš. Speciāli paskatījos vakar, man ar nekas tur nedeg. Ārā jaucis neesmu, tāpēc nemāku teikt, vai tur ir jādeg vai nē kaut kam.
P.s. Logu pacēlājiem ir un deg lampiņas.
"

Jautājums jau bija par "Eiropieti", dīzeli. Domāju, ka ir atšķirības ar "Amerikāņiem".

Pat DodgeGrandCaravan SXT atšķiras no tā paša gada SE. Ja SXT ir apgaismojums, tad SE (prastākā komplektācija) tur nekāda apgaismojuma nav.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

MKA

15 ziņas

PM

Man Ir SE variants. Logu pacēlājiem deg tāda kā maza diodīte zaļa. Man teica ka būtu jādeg apgaismojumam spoguļu regulēšanas slēdzī. vienīgi nezinu vai nav jādeg apgaismojumam pie gaismu slēdža.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Man 2.5CRD Limited, un liekas, ka tur nekas nedeg.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

edds

43 ziņas

PM

2005 2.8 CRD Lmt
apgaismojums ir
- gaismas sledzim
- logu pacelajam

Parejam vai nu nestrada vai nav paredzets, bet nekad nav dedzis

Vai uz stures vadibas abas puses pogam ir jadeg?
Man nedeg un lai tumsa ieslegtu crusiza kontroli jabakstas

Atbildēt uz šo ziņu
TAMA

66 ziņas

PM

InsekC: "
Jautājums jau bija par "Eiropieti", dīzeli. Domāju, ka ir atšķirības ar "Amerikāņiem".

Pat DodgeGrandCaravan SXT atšķiras no tā paša gada SE. Ja SXT ir apgaismojums, tad SE (prastākā komplektācija) tur nekāda apgaismojuma nav."

Tātad tā-vasarā nomainīju visu,kas bija izdedzis.Lampas ir durvju aizslēgšanas slēdžos,logu pacēlājos,lukturu regulējamajā,salona gaismas sledzī,spoguļusledzī.Gaismas nav-sledzī,kurš pārslēdz spoguļus(L vai R).Gaismas nav arī stūrē,kas ir diezgan jocīgi.
Mašīna 2002 CRD.SE.

Atbildēt uz šo ziņu
MKA

15 ziņas

PM

Liels paldies!
Tātad skaidrs. Tajos slēdžos ir lampiņas vai diodes , vai grūti pašam nomainīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Apgaismojums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online