Forums » Tehniski jautājumi » cd
| cd ( 1882 ) | |
|
raimondsss
|
2012-11-01 19:58:51 Sveiki!šodien servisā pajautāju kāpēc man nelasa diskus? Atbilde bija ,ka ja mašīna ir nākusi no asv,tad diskus nelasīs,jo vajag ierakstīt kautkādā citā asv paredzētā formātā.Kas tas par formātu un vai tas vispār tā var būt? |
|
InsekC
|
2012-11-01 20:56:44 "Sveiki!šodien servisā pajautāju kāpēc man nelasa diskus? Atbilde bija ,ka ja mašīna ir nākusi no asv,tad diskus nelasīs,jo vajag ierakstīt kautkādā citā asv paredzētā formātā.Kas tas par formātu un vai tas vispār tā var būt?" DVD spēlētāji no US nākušiem auto parasti lasa tikai US paredzētos DVD diskus (attiecīgā zona). CD pat Āfrikā ir CD un tur nu nekāds aizbildinājums nelīdz. Ja nelasa CD, jānotīra lēca (var ar spirtu uz vattītes (verķis gan jāizjauc). Ja tas nelīdz... nu tad tiksi pie jauna radio. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
wertigo
|
2012-11-02 08:55:47 Man arī ir auto no ASV un nav problēmu ar DVD disku lasīšanu. Vienkārši diskus ir jāraksta nevis PAL (Eiropa), bet NTSF (ASV) formātā un problēma ir atrisināta Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze) |
|
Ottttto
|
2012-11-02 09:14:12 Iespējams, ar pareizā formāta izvēli nebūs līdzēts. Kad es biju sačakarējis kādas 10 dvd matricas, no kurām nevienu manā maģī nespēlēja (auto nācis no USA), uznāca besis. Tad tikos ar cita USA TC īpašnieku, kuram pašrakstītie dvd gāja. Apmainījāmies dvd un nosecinājām, ka pie vainas ir mans aparāts (RB1 + 6 dvd changer), jo mans nespēlēja ne vienu no diskiem, bet mani "it kā beigtie" dvd viņa mašīnā darbojās. Tā ka šaize ir kaut kur manos aparātos, hvz, kāda šaize, jo CD aparāts spēlē daudz maz ok. TC 2005 3.8 LPG FWD |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » cd