51. kļūdas kods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 51. kļūdas kods

Lapas: [1]
51. kļūdas kods ( 1859 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Šodien no rīta viss ok, bet nobraucis kādus 50 km, iedegas engine service soon. Auto brauc kā braucis, ne trokšņu ne kā. Uztaisot pašdiagnostiku, rāda 51 kods. O2 sensors, pašvaks maisījums cik saprotu. Tas ir kas nopietns vai kā? Kur tāds briesmonis atrodas, lai paskatītos moš kontakts pašvaks vai vēl kāds nieks. Attiecīgi kāds varbūt zin cik maksā. Bet varbūt atkal pie vainas ir tas, ka nesen esmu uzlicis gāzi. Šobrīd braucu tikai otro uzpildi. Esmu lasījis, ka pēc gāzes uzstādīšanas engine service soon lampiņa mēdzot iedegties. Viss jau nekas, bet reāli kas notiek a tā tik deg visu laiku?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

InsekC

377 ziņas

PM

Archebalds: "Šodien no rīta viss ok, bet nobraucis kādus 50 km, iedegas engine service soon. Auto brauc kā braucis, ne trokšņu ne kā. Uztaisot pašdiagnostiku, rāda 51 kods. O2 sensors, pašvaks maisījums cik saprotu. Tas ir kas nopietns vai kā? Kur tāds briesmonis atrodas, lai paskatītos moš kontakts pašvaks vai vēl kāds nieks. Attiecīgi kāds varbūt zin cik maksā. Bet varbūt atkal pie vainas ir tas, ka nesen esmu uzlicis gāzi. Šobrīd braucu tikai otro uzpildi. Esmu lasījis, ka pēc gāzes uzstādīšanas engine service soon lampiņa mēdzot iedegties. Viss jau nekas, bet reāli kas notiek a tā tik deg visu laiku?"

Cik saprotu pirms gázes uzlikŠanas viss bija O.K. Ja tá, tad Brauc pie gázinieka, lai sataisa kártígi

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

Jā pirms gāzes nekā tāda nebija. Arī pie pirmās gazes bākas izbraukšanas nē, bet šodien še tev. Noņēmu klemmi uz laiku un pazuda. Tad jau laikam tiešām gāze vainīga. A tas oxygen sensor ir kaut kas ar lamdu saistīts vai nē?

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Archebalds: "Jā pirms gāzes nekā tāda nebija. Arī pie pirmās gazes bākas izbraukšanas nē, bet šodien še tev. Noņēmu klemmi uz laiku un pazuda. Tad jau laikam tiešām gāze vainīga. A tas oxygen sensor ir kaut kas ar lamdu saistīts vai nē?"

Tá pati lambda zonde.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

Bet ar patēriņu it kā viss ok. Nekādas drausmīgās anomālijas nenovēroju. Tad jau tiešām tik kautkāds elektronisks gļuks dēļ gāzes iekārtas.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 51. kļūdas kods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online