kā dabūt nost stūri? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kā dabūt nost stūri?

Lapas: [1] 2
kā dabūt nost stūri? ( 2810 )
alien

408 ziņas

PM

karoče līdz ar salu sāka degt airbag lampiņa. un deg visu laiku kad ir aizdedze. Domāju ka kāds štekeris ar ūdeni pilns un sasalis. Atlaidīsies moš pāries, bet tad ģerēvņā domāju paziņai uzpīpināšu - nav arī signāls.
Nu značit kkas stūrē nekontačī. Kaut gan kruīza pogas strādā. Nu vienmēr esmu uzskatījis ka rokas man aug no īstās vietas - nojaukšu to stūri un palūrēšu kas tur ir. Bet nekā nevar to baranku dabūt nost no šlices. Bļin rauj kā gribi. Citām mašīnām derēja paklapēšana ar āmuriņu. Te nakā. Tur abās pusēs ir tādi caurumiņi ar vītni, nu takā uzlikt plāksnīti kas atbalstas pret asi un tad 2 skrūvītes skrūvējot takā to stūri novilkt nost. Nu eļementarna. Bet tā laikam kkāda USA vītne uz 9mm. 8mm par mazu, 10 par lielu. Vai arī es esmu stulbs galīgi.
Palīdziet ar padomu noteikti ka kāds ir ņēmis nost to baranku. Domāju ka vaina ir kkur tajā šaibā kas pilda slīdošo kontaktu funkciju. Un ja nu viņu nevarēs sataisīt tad pie reizes cik tāda maxā šrotā?
Nav patīkami it īpaši ziemā braukāt bez airbaga.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Ezis2

1676 ziņas

PM

nav tur nekadi slidosie kontakti tur ir coilsprings un ta detala ir izbeigusies un maksa vina kadus 100ls

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

alien

408 ziņas

PM

aa nu tad jau ok. bet kā to sūda stūri dabūt nost!!

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Manuālī ir redzams novilcējs(pats var uztaisīt,no biezāka dzelzs ar 2 caurumiem)Lenta lietota ap 10ls laikam bij,bet izjauc to korpusu,notīri lentas vadus un salodē.Man kā neelektriķim- bij vienkārši.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

alien: "aa nu tad jau ok. bet kā to sūda stūri dabūt nost!!"

Var bez novilcēja,bet darbība divatā,viens peipūš vaigus-velk un kustina baranku,otrs ar mazo žanīti(āmuru) caur dorni mauc ar jūtām pa stūres asi.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ibiodizels

695 ziņas

PM

Un tā sajāj sprostgredzenu kurš nāk zem stūres rata!Pēc tam vairs nenofiksējas un ass pretīgi ļurkājas.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

ibiodizels: "Manuālī ir redzams novilcējs(pats var uztaisīt,no biezāka dzelzs ar 2 caurumiem)Lenta lietota ap 10ls laikam bij,bet izjauc to korpusu,notīri lentas vadus un salodē.Man kā neelektriķim- bij vienkārši."

Kur ņemt skrūvītes ar 9mm vītni?

Atbildēt uz šo ziņu

JurisB

179 ziņas

PM

Wurth. ganjau collīgā,tik pašam jāizpīpē, kāda vītne.

alien: "
Kur ņemt skrūvītes ar 9mm vītni?
"

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » kā dabūt nost stūri?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online