alarm set » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » alarm set

Lapas: [1]
alarm set ( 2567 )
edqars87

30 ziņas

PM

Kads sakars vadibas panelim (klimata,aizmugures loga) ar auto piestartesanu?
Nevareju vairak iedarbinat pec taa kad bija ieslegta aizmugures loga apsilde. Tur riktigi noslepts knifs vai kaa to saprast?

Atvienoju vadibas panelja stekeru un viss aiziet.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Bet tas tacu ir dzeris un tas ir pilnigi normali jo dzerii visam ar visu ir sakars (elektronika) kautkur jau par sito bija runats tev tur tas vadibas panelis sagajis sviesta vai tani stekeri ir nekontakts vai ari atnakusi valaa aukstie lodejumi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

vksys

359 ziņas

PM

Vai tad nebloķēja imobilaizers , kuru neredzēja bodyks ... ja uzrakstīju loģiski ...
Man tas bloks bloķēja datu apmaiņu ar body visiem citiem blokiem .

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Lampiņa Alarm Set norāda uz to, ka imobilaizers neļauj iedarbināt.
Atslēga oriģinālā?

Jocīgi, ka atvienojot štekeri iedarbojas.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Lampiņa Alarm Set norāda uz to, ka imobilaizers neļauj iedarbināt.

Tieši tā .Tas t.s. klimata bloks nosēdina prasti sakot normālu datu apmaiņu starp blokiem ...

Atslēga oriģinālā? --- Atslēga nav vainīga ....
Man vismaz tā bija .

Atkodu to nejauši , augšējā konsole nerādīja neko , tad domāju atštepselēšu visu pēc kārtas .
Pirmais bija klimata bloks ....urāāāāā .
Tā arī atradu to sakarību .

Jocīgi, ka atvienojot štekeri iedarbojas."

Nekā jocīga ---- viss likumsakarīgi ....
Kā impotentu bloku atslēdza , tā OK ....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

ibiodizels

695 ziņas

PM

Gadījās dīvaina lieta ar ALARM SET.2.5TD 98G,saimnieks izbraukājās,sāka mirgot alarms,iedarbināja-vis ok bet pēc stundas vairs nbevar pielaist-piestartē bet pēc 5sec noslāpst!Un dīvaini mirgo ventilatora panelis.Atslēga ir plika bleķa,bez plastmasa,ventilatora paneļi tika mainīti no ejoša auto-tāpat mirgo lampiņas,pat vadības bloku nomainījām-arī nevar pielaist???Alarms vairs nedeg,nolasīt kļūdas arī nevar,iiesakat kaut ko!

Atbildēt uz šo ziņu
hanomags

2 ziņas

PM

ibiodizels: "Gadījās dīvaina lieta ar ALARM SET.2.5TD 98G,saimnieks izbraukājās,sāka mirgot alarms,iedarbināja-vis ok bet pēc stundas vairs nbevar pielaist-piestartē bet pēc 5sec noslāpst!Un dīvaini mirgo ventilatora panelis.Atslēga ir plika bleķa,bez plastmasa,ventilatora paneļi tika mainīti no ejoša auto-tāpat mirgo lampiņas,pat vadības bloku nomainījām-arī nevar pielaist???Alarms vairs nedeg,nolasīt kļūdas arī nevar,iiesakat kaut ko!"

Man bija līdzīgi,noslāpē mašinu un pēc brīža nevar pielaist deg alarm set man gan ir arī ibomolaizers un likta signalizācija ,atbildi atradu krievu forumā vainīgs bija spidometra panelis,aukstais lodējums tai vietā kur piespraužas vads,izjauc spidometru pārsildi tās kājiņas un vaina pazudīs.Es mocījos trīs mēnešus,gribēju jau raut ārā signalizāciju.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » alarm set
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online