Automāts dusmojas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts dusmojas

Lapas: 1 [2] 3
Automāts dusmojas ( 4766 )
Emigrants

203 ziņas

PM

Emigrants: "
Kads varbut zin, kadu adresi kur var paskatities video karbas nomainai, nonemsana un uzliksana uz atro pargaju pa netu, nekko neatradu, parsvaraa tikkai remonti
"

Visu pagajusho nakti nocakarejos ar karbas nonemshanu, tagad sezhu un domaju, ko darit ar jauno karbu, kuru iegadajos, sludinajumaa bij teikts, ka mazs nobraukums, tacu noskruvejot apakshejo vaku karbai, tur ir tipa tads magnets, kursh ir aplipis ar melala skaidinaam to skaidinu ir diezgan padaudz, tacu nepatik tas ka ir ari gultnisha gabalinsh tipa tads stienitis mazinsh varbut kadam ir kadi varianti vai ersmu "zaljotaa" iegadajies karbu.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Zuris

1249 ziņas

PM

Visu pagajusho nakti nocakarejos ar karbas nonemshanu, tagad sezhu un domaju, ko darit ar jauno karbu, kuru iegadajos, sludinajumaa bij teikts, ka mazs nobraukums, tacu noskruvejot apakshejo vaku karbai, tur ir tipa tads magnets, kursh ir aplipis ar melala skaidinaam to skaidinu ir diezgan padaudz, tacu nepatik tas ka ir ari gultnisha gabalinsh tipa tads stienitis mazinsh varbut kadam ir kadi varianti vai ersmu "zaljotaa" iegadajies karbu.
"

pazīstamam cilvēkam bija Tavs gadījums,kārbu uzlika un brauc vēl šodien...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ibiodizels

695 ziņas

PM

Nu nez,kārbas maiņa ap 4 stundām sanāca-mājas apstākļos.tākā nav tik traki lai eksperimentētu ar jauno.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

ibiodizels: "Nu nez,kārbas maiņa ap 4 stundām sanāca-mājas apstākļos.tākā nav tik traki lai eksperimentētu ar jauno."

Man gan tik raiti neiet, pirmkart man bij jamaina sadalitais kursh aiziet uz AWD jo tagadejaa jauna karba man ir 3.3i tikkai ar priekshas piedzinu, itkaa jau nekas sarezhgits, tomer nekad nebiju ar to saskaries, shodien dabuju uzlikt karbu virsuu, nopriecajos un tad nobedajos, jo nevar pagriezt spara ratu un sajuga disks iespiedies dzinejaa blokaa, liekas ka bus janem nost karba atkal un japeta kapec diska neiet dzilaak, disks ir no manas vecas karbas.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Hidrotransformators laikam ne sajūgs.Viņš pass pie spararata tikai vienā pozīcijā-skaties skrūvju caurumus.Transformators viegli griežas?kārbu pie dzinēja atstāju ar pāris mm atstarpi,lai var pagrozīt spararatu.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

Man gan tik raiti neiet, pirmkart man bij jamaina sadalitais kursh aiziet uz AWD jo tagadejaa jauna karba man ir 3.3i tikkai ar priekshas piedzinu, itkaa jau nekas sarezhgits, tomer nekad nebiju ar to saskaries, shodien dabuju uzlikt karbu virsuu, nopriecajos un tad nobedajos, jo nevar pagriezt spara ratu un sajuga disks iespiedies dzinejaa blokaa, liekas ka bus janem nost karba atkal un japeta kapec diska neiet dzilaak, disks ir no manas vecas karbas.
[/quote
Pec ilgiem puliniem, ari laika trukuma del, beidzot esmu salicis visu kopaa, viss ok, viss stradaa, arii ella nekur nepil no karbas, tacu NEVARU IEDARBINAT MOTORU, starters griezh skaisti, pat neuzit, visas lampinas smuki nodziest nekadi "Alarm" ar nedeg, pirms tam no pus apgrieziena leca.
Saku domat varbut to kompi no vecas karbas jkauzliek uz jauno karbu, varbut tur kas atshkiraas sistemaa, pashlaik nav iespejas aizevakuet uz servi un pieslegt pie kompja, lai zinatu 100%.
Vienkarshi bra4kim ir Alfa romeo ari automats, kad novieno atrumkarbas bloka kontaktu ari nevar piedarb inat, tieshi tapec ari es iedomajos, ka man kas lidzigs.
Varbut, kads zinatais ir saskaries, ar ko lidzigu.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

a kas ir ar klotvarpstas stavokla sensoru ? stulbs jautajums bet varbut tas ir sabojats vai varbut esi vispar aizmirsis vinu ielikt jo vins jau karba stiprinas ! un liekot virsu citu karbu nejau vienmer vins tur ir

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

kur lasīju, ka kloķenes sensoram galā pielipina papīru(lai pareizs attālums būtu) un nostiprina.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts dusmojas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online