Automāts dusmojas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts dusmojas

Lapas: [1] 2 3
Automāts dusmojas ( 4764 )
Emigrants

203 ziņas

PM

Sveiciens!
Tikko nekam netraucedams laimīgs braucu ar savu Vogiti, ātrums varēja būt ap 120km/h, tad pēkšņi tahometrs aizgāja līdz maximumam un izsita no roba, nostāju malā transmisija dzirdama specifiska snakona, braukt var taču neslēdz augstāk par otro ātrumu un lai arī tajāiieslēgtu vajag pamatīgāk uzvarēt un ja paveicās tad iemet arī nākamajā ātrumā, kura nemaz nav un atkal apgriezieni līdz maximumam, respektīvi ir tikai 1 un2. ātrums, eļļa līmenī, tikai ta jokaina skaņa nak no kārbas.
Kādi būtu ieteikumi ar ko man sākt un cik nopietni tas viss ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Tolik

1 ziņas

PM

Man bija tada problēma, ļoti ilgi cinījos, bet galu galā izrādījas kompā mikroshēma bija aukstais lodējums.Man galveno kompu pārlodēja un man tādas problēmas vairāk nebīja.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

Tolik: "Man bija tada problēma, ļoti ilgi cinījos, bet galu galā izrādījas kompā mikroshēma bija aukstais lodējums.Man galveno kompu pārlodēja un man tādas problēmas vairāk nebīja."
Baidos ka lieta ir nopietnaka, jo pie iedarbinata dzineja var dzirdet karbaa gaudonu un ik pa laikam kadas metaliskas skanas, sajuta ka kautkas ir vai nu nolausts vai sabiris.Ir vairaki video, laikam te nevar ieladet pa tiesho.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Emigrants: "Baidos ka lieta ir nopietnaka, jo pie iedarbinata dzineja var dzirdet karbaa gaudonu un ik pa laikam kadas metaliskas skanas, sajuta ka kautkas ir vai nu nolausts vai sabiris.Ir vairaki video, laikam te nevar ieladet pa tiesho."

Tas neko nedos, neviens pēc video neizzīlēs kas tieši tur ir izbeidzies, jebkurā gadijumā tā kārba ir jāņem nost un jātaisa vaļā un jāskatās. Ja vien pats netaisies to darīt, tad paliek tikai divi varianti - ved pie speciālistiem remontēt vai meklē citu kārbu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Emigrants

203 ziņas

PM

ID: "

Tas neko nedos, neviens pēc video neizzīlēs kas tieši tur ir izbeidzies, jebkurā gadijumā tā kārba ir jāņem nost un jātaisa vaļā un jāskatās. Ja vien pats netaisies to darīt, tad paliek tikai divi varianti - ved pie speciālistiem remontēt vai meklē citu kārbu."

Sakara ar to ka neatrodos Latvija, seit remontet karbu man neatmaksajas, tapec visdrizak pirksu lietotu karbu http://www.ebay.co.uk/itm/Chrysler-Voyager-3-3-COO-auto-gearbox-gear-box-Low-Mileage-FREEPOST-/280888838566?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=ite
Jautajums, vai pasham ir iespeja nomainit, vai nav nekadu knifinu kas butu jazin.

Atbildēt uz šo ziņu

Edža24

31 ziņas

PM

Help.Iestājoties vēsākam laikam brīžiem kārbai paradās gļuks- ieliec robā un nostrādā pēc brīža. Padalieties pieredzē.

Atbildēt uz šo ziņu

DGC 2000 g. 3,3 b/g

ID

847 ziņas

PM

Pārbaudi eļļas līmeni. Manam auto aizture sāk parādīties pie -15, ielieku draivā un šis kādu sekundi domā ko darīt, arī robi tad pārslēdzas ilgāk zāģējot, BET tas ir tikai tad ja iedarbina un uzreiz brauc, parasti tā nedaru. Vismaz pāris minūtes pagaidu, tāpat parasti vajag sniegu notīrīt, logus atkausēt..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Emigrants

203 ziņas

PM

Emigrants: "Sveiciens!
Tikko nekam netraucedams laimīgs braucu ar savu Vogiti, ātrums varēja būt ap 120km/h, tad pēkšņi tahometrs aizgāja līdz maximumam un izsita no roba, nostāju malā transmisija dzirdama specifiska snakona, braukt var taču neslēdz augstāk par otro ātrumu un lai arī tajāiieslēgtu vajag pamatīgāk uzvarēt un ja paveicās tad iemet arī nākamajā ātrumā, kura nemaz nav un atkal apgriezieni līdz maximumam, respektīvi ir tikai 1 un2. ātrums, eļļa līmenī, tikai ta jokaina skaņa nak no kārbas.
Kādi būtu ieteikumi ar ko man sākt un cik nopietni tas viss ir.
"

Kads varbut zin, kadu adresi kur var paskatities video karbas nomainai, nonemsana un uzliksana uz atro pargaju pa netu, nekko neatradu, parsvaraa tikkai remonti

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts dusmojas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online