Ko jūs teiksiet par šādu katra automobīlista sapņu ierīci!:) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ko jūs teiksiet par šādu katra automobīlista sapņu ierīci!:)

Lapas: [1]
Ko jūs teiksiet par šādu katra automobīlista sapņu ierīci!:) ( 2113 )
Recho

64 ziņas

PM

Ieraudzīju pa kādu no krievu kanāliem un iemetu netā, jo tādus brīnumus pat sapņos nevarētu iedomāties! Video: http://www.youtube.com/watch?v=Q28q4u92SjI

Kā caur piepīpētāju atdzīvināt 5sek aķi!!! man liekās kad nodegtu visa paravodka un nokautu aķi! + gribētu redzēt kā tā mazā bačiņa pagriestu manu 3.3l motorīti pie galīgi tukša aķa! moš kādam ir komentārs par šo brīnumu?
man izskatās pēc blefa, moš kādu mopēdu, vai bārdas dzenamo varētu piešķilt:)

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX

InsekC

377 ziņas

PM

Recho: "Ieraudzīju pa kādu no krievu kanāliem un iemetu netā, jo tādus brīnumus pat sapņos nevarētu iedomāties! Video: http://www.youtube.com/watch?v=Q28q4u92SjI

Kā caur piepīpētāju atdzīvināt 5sek aķi!!! man liekās kad nodegtu visa paravodka un nokautu aķi! + gribētu redzēt kā tā mazā bačiņa pagriestu manu 3.3l motorīti pie galīgi tukša aķa! moš kādam ir komentārs par šo brīnumu?
man izskatās pēc blefa, moš kādu mopēdu, vai bārdas dzenamo varētu piešķilt:) "

Fiziku nepiemānīsi! Caur piepīpētāju nevienam auto vairāk par 20A neiebarot un ar to starteri nepagriezt. Pat ar lielu daļu lielveikalos nopērkamiem "startēšanas vadiem" nepiepīpēt - ķīnieši daudz smukas plastmasas uzlējuši, tikai vara dzīsliņas kā mobilā lādētājam. Pie tiem krokodīliem pielodēju (!) 16 mm2 vara vadus un derīgi piepīpēšanas vadi gatavi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

protams ka pats viņs starteri neiegriezīs, bet palīdzēt pamodināt sasalušu-bik izlādētu aķi var. protams ka ne tādā veidā kā tajā video

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ko jūs teiksiet par šādu katra automobīlista sapņu ierīci!:)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online