Riepu izmērs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Riepu izmērs

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Riepu izmērs ( 10073 )
RMatisons

559 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Pērkot lietotas skaties ne tikai uz milimetriem, bet arī uz ražošanas gadu. Lai pēc gada gumija nav galīgi sasprēgājusi.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Nu par to protams. Arī par jaunam ta arī jaskatas jo ir pieredze ka pardod jaunas, bet 6 gadus vecas
Bet vismaz tagad ir zināms izmērs kāds jāuzvelk
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ottttto

132 ziņas

PM

215/65/16 - ziemai
225/55/18 - vasarai
Bez problēmām. Vasarenes ir tik daudz cietākas, lai to pamanītu ka asos līkumos visa tā siļķu bundža "nepeld" tik traki.
Tēmas iznākums - lietotas vai jaunas riepas ir stipri atkarīgs no nobraukuma gadā. Es lietotas ziemenes nevaru jau trešo ziemu nobraukt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Ranger

181 ziņas

PM

Ottttto: " Es lietotas ziemenes nevaru jau trešo ziemu nobraukt.
"

droši vien jau tik vecas un cietas palikušas ,ka vairs nedilst

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man lietotas vasarenes Michelin Energy 40 tūkstoš kilometru laikā nav nodilušas pat par milimetru. Vajadzēs vismaz priekšā mainīt vecuma dēļ. Bija apmēram 3mm, tagad arī starp 3 un 2 mm. Atgādināšu, ka pēc noteikumiem vasarenēm protektora dziļums nedrīkst būt mazāks par 1,6mm. Dažu riepu ražotāju mājaslapās iesaka mainīt pie 2mm.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man lietotas vasarenes Michelin Energy 40 tūkstoš kilometru laikā nav nodilušas pat par milimetru. Vajadzēs vismaz priekšā mainīt vecuma dēļ. Bija apmēram 3mm, tagad arī starp 3 un 2 mm. Atgādināšu, ka pēc noteikumiem vasarenēm protektora dziļums nedrīkst būt mazāks par 1,6mm. Dažu riepu ražotāju mājaslapās iesaka mainīt pie 2mm.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Man aizmuguree vasaras stav kautkadi continenali modeli tagad neacreros protektors ar kautrkadi 2-3 mm vecas ka pasaule nobraucu 3 sezonu un nevela nedilst par sakerio ari nesudzos, tagad skatos ka sak plaisat gumija bus vien jamet araa ... ar tadam nav vairs drosi braukt.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man arī sāk nedaudz riepu gumija bortos plaisāt, bet tikai virspusēji. Domāju, ka aizmugurē gan var droši vēl likt. Priekšā plānoju pavasarī likt vissezonas. Rudenī speciāli nemainīt, braukt līdz īstiem lediem. Ja švaka ziema, nemainīt vispār.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Iespēja pārtaisīt Voyageri par džipu un ziņkārība tomēr urda.
225/65R17 ļautu pacelt klīrensu par 3,15 cm 13+3,15=16,15cm. Lielākā jēga tādu izmēru lietot būtu tieši ziemā.
Jaunajiem Voyageriem ar visām standarta 225/65R17 riepām klīrenss tikai 14,5cm.
Kam te 17 vai 18" diski, kāds disku iznesums (ET), kāda ražotāja kāda modeļa riepas lietojat, lai droši turētu Voyager svaru. Cik atmosfēras pumpējat riepās?

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

Riepas 235/50R18. 2.8 bar. Vispār jau ir biski pa platu. Bet ir baigi platie diski, cik nezinu, bet šaurākas riepas izskatās šausmīgi. Kad iekāpj pilna mašīna, tad pa paugurainu asfaltu mēdz uzstrīķēt pa arku. Un stūre stāv kādi 5 grādi šķībi. Domāju, ja ir kādas 225/50R18 ar attiecīga paltuma diskiem tad ir ideāli. Vakar uzliku ziemenes 215/65R15 - protams, ka konfortablāk pa sliktiem ceļiem, protams ka klusāk un mīkstāk un asāks un stūre stāv taisni, Bet.... nav vairs gaitas. sanāk 95 proc pa labu asfaltu un nav tas... visi brauc garām. Un mašīna atkal izskatās pēc plukatas. (nav kādam kādi smuki kalpaki ko pārdot)

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Riepu izmērs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online