sveces » Tehniski jautājumi
Lapas: [1]
sveces ( 2397 )
raimondsss

32 ziņas

PM

Sveiki! Vai sveces nomainīt var tikai izjaucot pus mašīnu vai ir varbūt kāds veids kā to var izdarīt pats mājās,jo baigi negribas maksāt 30ls par sveču maiņu servisā. Un vai tas,ka nestrādā visi katli palielina gāzes patēriņu? Man rāda kļūdu P0300...TC 3.8 96g

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Gāzei sveču un svečvadu kvalitāte ir ĻOTI svarīga!
Pats nezinu, jo man dīzels, bet vakar k-kur diskusijās biju uzgājis, ka esot jānojauc pus motora un jāsalauž roka 2 vietās, lai varētu sveces nomainīt. Tāpēc ieteica likt labas (platīna, irīdija), lai uz 70k km būtu miers.
Patēriņš pieaug noteikti, kā jebkuram cita veida motoram, ja neiet visi podi.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

raimondsss: "Sveiki! Vai sveces nomainīt var tikai izjaucot pus mašīnu vai ir varbūt kāds veids kā to var izdarīt pats mājās,jo baigi negribas maksāt 30ls par sveču maiņu servisā. Un vai tas,ka nestrādā visi katli palielina gāzes patēriņu? Man rāda kļūdu P0300...TC 3.8 96g"
nekadas rokas nav jalauž ))) talakai galvai ir pagrūti, bet ne traģiski. to kas aiz generātora maina no augšas, noņemot to trīsstūra stiprinājumu kas ir pie generatora. divas pārējās no apakšas ērti var piekļūt. atkarībā no pieejamiem instrumentiem, var nomainīt tāpat, vai ar izpūtēja atskrūvēšanu. likt tikai originalās champion dubult platīna. un neklausīt visādus pajolus par nezkādiem citiem brīnumiem, un par spec svecēm priekš lpg ne tik daži piekopj praksi ar logu slotu plaukta noņemšanu, bet tas ir ilgāk, un nav īsti vajadzīgs

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

Pāris nedēļas atpakaļ, aizdevos vienu gabalu no civilizācijas un kā par nelaimi atteica pāris sveces uz mana 3.8. Bija zināmas atrakcijas ar sveču dabūšanu svētdienā mazpilsētā. Nācās likt to, ko varēja dabūt - pašas lētākās NGK LZTR5A-13.
Pagaidām ir ok, redzēs kā vēlāk būs.
Nomaiņa lēnā garā, ar logtīrītājmehānismu noņemšanu, aizņēma rupji stundu.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Zuris

1249 ziņas

PM

janni: "Pāris nedēļas atpakaļ, aizdevos vienu gabalu no civilizācijas un kā par nelaimi atteica pāris sveces uz mana 3.8. Bija zināmas atrakcijas ar sveču dabūšanu svētdienā mazpilsētā. Nācās likt to, ko varēja dabūt - pašas lētākās NGK LZTR5A-13.
Pagaidām ir ok, redzēs kā vēlāk būs.
Nomaiņa lēnā garā, ar logtīrītājmehānismu noņemšanu, aizņēma rupji stundu.
"

01.gadam esmu mainījis bez logu tīrītāja mehānisma noņemšanas,apģērbs-plāns krekls,lai pedurknes neķeras,pāris normālas atslēgas un viss notiek no augšas.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

InsekC

377 ziņas

PM

Zuris: "
01.gadam esmu mainījis bez logu tīrītāja mehānisma noņemšanas,apģērbs-plāns krekls,lai pedurknes neķeras,pāris normālas atslēgas un viss notiek no augšas.
"

No 2001.g. ir cits ieplūdes kolektors un sveču nomaiņu var izdarīt neko neizjaucot. Rekomendēju likt irīdija (tās iesaka LPG), BET protams jāatrod ražotāja (piem NGK) mājas lapā precīzi savam motorītim piemērotās.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » sveces
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online