Problēmas ar sajūgu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar sajūgu

Lapas: [1] 2
Problēmas ar sajūgu ( 4260 )
Gacho

24 ziņas

PM

Sveiki, manam Crysler Voyager 2,5CRDI 2003. gada manuālim pie darbojoša dzinēja ir neliela sīcoņa, bet,kad kaut nedaudz nospiežot sajūgu skaņa pazūd,atkal atlaižot sajūgu parādas sīcoņa! Kas vīri var būt par vainu-vai tik nebūs vainīgs izspiedējgultnis- kādas versijas!?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Ja būtu izspiedējgūltnis būtu pretēji. Viss liecina pa kārbu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Gacho

24 ziņas

PM

austris: "Ja būtu izspiedējgūltnis būtu pretēji. Viss liecina pa kārbu."

Ja nezini tad labāk neraksti muļķības!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Gacho: "

Ja nezini tad labāk neraksti muļķības!!!"

Jautājumu uzdevi-Tev iedeva reālu atbildi,nepatika-tad neuzprasies.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Gacho

24 ziņas

PM

Zuris: "
Jautājumu uzdevi-Tev iedeva reālu atbildi,nepatika-tad neuzprasies.
"

Es nesaprotu, ko Tu maisies pa vidu!? Pats redzi, ka atbilde ir greiza, tad neraksti- varēja pierakstīt,ka gaisa pamaz riepās! Kāds,lai paklausa un meklē citu kārbu tagad!?
Vienkārši uzjautāju varbūt kāds zinošs zin vai ir bijusi saskarsme ar līdzīgu problēmu- Bet šeit visi baigi kūtri rakstītāji

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Gacho- Austrim taisniba.
Bojāts izspiedējgultnis taisītu troksni, kad to noslogo , tas ir izspiež. Tev jau tieši otrādi- troksnis, kad izspiedējgultnis nav noslogots.

Atbildēt uz šo ziņu
Gacho

24 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Gacho- Austrim taisniba.
Bojāts izspiedējgultnis taisītu troksni, kad to noslogo , tas ir izspiež. Tev jau tieši otrādi- troksnis, kad izspiedējgultnis nav noslogots.
"

Es saprotu vecīt, ka izspiedēj gultnim nevajadzētu būt vaina, ja būtu otrādi -tad toč vaina būtu izspiedējgultnī! Vienkārši man nekad nav bijis Crysler, tāpēc tagad jāsāk viss izkost no jauna. Šodien ieskrēju vienā servisā- meistars minēja it kā varētu būt pie vainas izspiedējgultņa lāpstiņas, varētu būt,ka viena nobīdījusies vai nolocījusies- nez, par šito man tiešām tumša bilde- zinu,ka kārbā vaina 100% nav, bet kaut kas saistīts ar sajūgu, kurvi vai izspiedējgultni gan varētu būt!

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

Gacho: "
Es saprotu vecīt, ka izspiedēj gultnim nevajadzētu būt vaina, ja būtu otrādi -tad toč vaina būtu izspiedējgultnī! Vienkārši man nekad nav bijis Crysler, tāpēc tagad jāsāk viss izkost no jauna. Šodien ieskrēju vienā servisā- meistars minēja it kā varētu būt pie vainas izspiedējgultņa lāpstiņas, varētu būt,ka viena nobīdījusies vai nolocījusies- nez, par šito man tiešām tumša bilde- zinu,ka kārbā vaina 100% nav, bet kaut kas saistīts ar sajūgu, kurvi vai izspiedējgultni gan varētu būt!
"

hm pats saki ka neko nesaproti un tad saki ka minējums par kārbu ir 100 proc nepareizs. tad jau sanāk ka tomēr daudz saproti no vojageriem. Bet ja nopietni, tad vojagerim kārba ir un paliek vājā vieta - mašīna ir smaga un motors jaudīgs a kārba tāda maziņa pa vidu. un viņiem visiem vai gandrīz visiem kārbas ļurkst un pīkst. kā piespiež sajūgu , kārba apstājas un trokšņi izbeidzas. Padoms - kamēr robi slēdzas un troksnis nav skaļāks par muzonu, - liecies mierā un aizmirsti.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar sajūgu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online