Crysler Voyager 2003.gada LX-kompelktācija » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Crysler Voyager 2003.gada LX-kompelktācija
| Crysler Voyager 2003.gada LX-kompelktācija ( 2006 ) | |
|
Gacho
|
2012-10-14 15:41:58 Sveiki visiem. Tāds jautājums,kā oriģinālajam DVD, kas iebūvēts grieztos var pagriezt skaņu! Filmas rāda,viss ok,bet skaņa ļoti ļoti klusa,tā kā šis auto ir pirmais- nav ne jausmas kā DVD atskaņotājam pagriezt skaļumu! |
|
truberts
|
2012-10-14 23:46:15 "Sveiki visiem. Tāds jautājums,kā oriģinālajam DVD, kas iebūvēts grieztos var pagriezt skaņu! Filmas rāda,viss ok,bet skaņa ļoti ļoti klusa,tā kā šis auto ir pirmais- nav ne jausmas kā DVD atskaņotājam pagriezt skaļumu! Man ir tā paša gada T&C Limited. Dažiem diskiem ir dīvaini ar skaņu - kad spēlē DVD, var pagriezt tikai klusāk, skaļāk-ne Tāpēc skaļumu uzregulēju, kad ieslēgts CD/FM un tad pārslēdzu uz DVD. Ar ierakstīšanu man bija nedaudz problēmas dēļ tā, ka tas ir USA DVD lasītājs, bet beigās iemācījos ierakstīt, lai ir gan skaņa, gan bilde. Ar ne-USA lasītājiem, domāju varētu būt vieglāk.
Town&Country 3.8 AWD '03 |
|
Gacho
|
2012-10-15 18:31:25 " Ja godīgi sakot nemaz nezinu,kā var skaņu ieslēgt skaļāk vai klusāk,es ielieku disku,filmu rādā un skan radio-varbūt kāda poga jāpiespiež!? |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Crysler Voyager 2003.gada LX-kompelktācija
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online
( Kā arī jautājums,kas vēl nav izprovēts,vai pašrakstītos diskus šis atskaņotājs arī lasa vai tikai oriģinālos DVD?
Tāpēc skaļumu uzregulēju, kad ieslēgts CD/FM un tad pārslēdzu uz DVD. Ar ierakstīšanu man bija nedaudz problēmas dēļ tā, ka tas ir USA DVD lasītājs, bet beigās iemācījos ierakstīt, lai ir gan skaņa, gan bilde. Ar ne-USA lasītājiem, domāju varētu būt vieglāk.