Problēmas ar manuālo ātrumkārbu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar manuālo ātrumkārbu

Lapas: [1] 2
Problēmas ar manuālo ātrumkārbu ( 4559 )
Gacho

24 ziņas

PM

Sveiki kluba biedri. Šonedēļ tika iegādāts Crysler Yoyager, tā kā man šāds auto ir pirmais,tāpēc sajēga ir maza Jautājums- manam Crysleram 2003. gada 2,5CRDI manuālim grūti pārslēgt robus,atpakaļ gaitā vēl grūtāk un atlaižot lēnām sajūgu notiek neliela vibrācija, bet braucot vibrācijas nav. Manuprāt pie vainas būs divas problēmas- par pārslēgšanos man nav ne jausmas kāpēc tik grūti, bet vibrācija varētu būt kāda kārbas vai motora paduška. Padalieties lūdzu ar info, jo esmu šeit jauniņais un man pagaidām "Tumša bilde " Kā arī cik varētu būt remonta izmaksas. Jau iepriekš paldies!!!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Domāju ka vaina tur bus viena, sajūgs. Maini visu komplektu,grozu, disku,izspiedējgūltni un dakšu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Gacho

24 ziņas

PM

Izklausās diezgan bēdīgi! Vaarbūt vēl kādam ir kāda ideja vai padoms!?

Atbildēt uz šo ziņu
Kaspars

70 ziņas

PM

Gacho: "Sveiki kluba biedri. Šonedēļ tika iegādāts Crysler Yoyager, tā kā man šāds auto ir pirmais,tāpēc sajēga ir maza Jautājums- manam Crysleram 2003. gada 2,5CRDI manuālim grūti pārslēgt robus,atpakaļ gaitā vēl grūtāk un atlaižot lēnām sajūgu notiek neliela vibrācija, bet braucot vibrācijas nav. Manuprāt pie vainas būs divas problēmas- par pārslēgšanos man nav ne jausmas kāpēc tik grūti, bet vibrācija varētu būt kāda kārbas vai motora paduška. Padalieties lūdzu ar info, jo esmu šeit jauniņais un man pagaidām "Tumša bilde " Kā arī cik varētu būt remonta izmaksas. Jau iepriekš paldies!!!"

Man tas pats! Kaa atrisinaaji?

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 2.5 CRD

Bango

974 ziņas

PM

Nav tik traki,jauns sajūga komplekts +-80.ls,dakšu var uzmetināt apmēram 20.ls+darbs 50.Ls
Vienīgais ja vel eļļas noplūde starp kārbu un motoru tad ieteiktu Vēl motora blīvslēgu nomainīt ar gumijas gredzeniem.
Bet nevelc garumā ja nojāsi kārbu,tad pasākums būs stipri dārgāks.
Ieteiktu kārbā pieliet PROLONG piedevu ,jo kārbiņa jāsargā!
Ja cenas apmierina tad laipni gaidīts Voyagerclub srvisā!

Atbildēt uz šo ziņu
anzen

54 ziņas

PM

Gacho: "Sveiki kluba biedri. Šonedēļ tika iegādāts Crysler Yoyager, tā kā man šāds auto ir pirmais,tāpēc sajēga ir maza Jautājums- manam Crysleram 2003. gada 2,5CRDI manuālim grūti pārslēgt robus,atpakaļ gaitā vēl grūtāk un atlaižot lēnām sajūgu notiek neliela vibrācija, bet braucot vibrācijas nav. Manuprāt pie vainas būs divas problēmas- par pārslēgšanos man nav ne jausmas kāpēc tik grūti, bet vibrācija varētu būt kāda kārbas vai motora paduška. Padalieties lūdzu ar info, jo esmu šeit jauniņais un man pagaidām "Tumša bilde " Kā arī cik varētu būt remonta izmaksas. Jau iepriekš paldies!!!"

Tēma jau veca, bet man tieši tāda problēma: šodien atpakaļ ātrumā ilgi moocijos kāmer ieliku, pirmais un otrais tāpat brīžiem ļoti grūti slēdzās brīžiem viegli slēdzās. Sajūgu kādus 40000km atpakaļ mainīju visu komplektu, lēni laižot sajūgu vibrē. Padalāties ar informāciju, kas par vainu varētu būt, Kārbā vai sajūgā?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Paātrinoties, slēdzot ātrumus uz augšu 1-2 slēdzas viegli. Samazinot ātrumu grūti. Vai tā?
Vēl jau jāatceras, ka Voyager manuālajās kārbās nelieto manuālās transmisijas eļļas GL-?. No 2001.g. jālej ATF+4, pirms tam ražotajiem motoreļļu 10w-40.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
anzen

54 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Paātrinoties, slēdzot ātrumus uz augšu 1-2 slēdzas viegli. Samazinot ātrumu grūti. Vai tā?
Vēl jau jāatceras, ka Voyager manuālajās kārbās nelieto manuālās transmisijas eļļas GL-?. No 2001.g. jālej ATF+4, pirms tam ražotajiem motoreļļu 10w-40.
CV 1998.g. 2.5TD LE
"

Tieši tā arī ir, uz augšu ātrumi viegli slēdzas uz zemākā ātrumā slēdzot slēdzas grūti, citreiz jāsamazina ātrumu lai ielikt otrajā, jo pie augstākiem apgriezieniem negrib slēgt iekšā.
Par eļļu es zinu, to arī lēju iekšā

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar manuālo ātrumkārbu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online