Aizmugurējais logu tīrītājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais logu tīrītājs

Lapas: [1]
Aizmugurējais logu tīrītājs ( 3496 )
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki!
Es te skatijos logu tīrītāju aizmugurē un secināju, ka iepriekšējais saimnieks laikam spaini kabināja uz tā. Visas plastmasas daļiņas motoriņa iekšpusē ir izlaustas. Un vāciņš arī norauts. Un es gribēju prasīt :idea: kāds ir pareizs tīrītāja stāvoklis uz stikla? Un cik tāds motoriņš var maksāt un vai kaut kur tādu var dabūt?
Priecājos ka ir tāds saits, kur var prasīt padomu! Paldies par atsaucību!
Visu labu!

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Kvatra

746 ziņas

PM

Manam staav labajaa pusee apakshaa, ja skataas no aizmugures!

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Jusu modelim, logu tiritaja slotina stav horizontali labaja puse.
Visiespejsmak vecais saimnieks meginaja ieslegt aizmugurejo stikla tiritaju, tad kad slotina bija piesalusi pie stikla. Un ka rezultats-plastmasas lielajam zobratam norauti zobi. Drosi vien uzinot ka mehanizma cena ir ap 135 amerikanu rubliem, meginaja labot pats.
Es savu businu nopirku ar tadu pasu defektu.
1995 gada "Amerikas Auto" man paprasija 150 Ls par loga tirisanas mehanizmu. Es protams atteicos. Pasutiju virpotajam jaunu kaprona zobratu un pats visu parlasiju. Strada vel sodien. Bet es tagat labi zinu ka pirms ziema kautkur braukt vajag atraut gumijas no logiem!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

austris

908 ziņas

PM

Voyagieriem aizmugures slotiņas ir vājā vieta.Jāuzmana lai neiesalst vai neierūsē. Lietots mehānisms maksā apmēram 25.LS. Man restaurācija nav izdevusies :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki visiem!
Paldies par padomiem. Tagad man ir skaidrs, kas notika. Meģināšu kaut ko darīt. Man saka, ka var braukt arī bez tās slotiņas. Bet mans princips ir - ja jau ir tik forsa mašīna, ka VOYAGER, tad visam arī jāstrādā tā, ka vajag.
Visu gaisu!

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais logu tīrītājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online