āķis pie kā aizāķēties » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » āķis pie kā aizāķēties

Lapas: [1]
āķis pie kā aizāķēties ( 2522 )
Melnix

9 ziņas

PM

Nesen iegādājos CV 2.5 tdi ; 99
priekš manis pilnīgi sveša mašīna - bet patīk "" šausmīgi " " ( ar sieviņu cīnamies kurš brauks pie stūres)

pamazām sāku apgūt šo auto
radās tāds jautājums :
Kur priekšpusē var virvi (trosi) aizāķēt , ja nu gadījumā ievajagas ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5TD 99

Fils

321 ziņas

PM

a nav tas taču automāts! tikai evakuātors. :!: AUTOMOBILI PĒRK LAI BRAUKTU NEVIS LAI ŠLEPĒTU :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Rashns

187 ziņas

PM

es ar aplauzos ar sito lietu

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

TDI

215 ziņas

PM

aizmuguree , kur domkrats nosleepts , pameklee skruuveejamu aakji , ja taads Teu tur ir (nau nosperc) , tad vinjsh ir jaaieskruuvee zem prieksheejaa bufera un shlepee uz veseliibu ja taada kraama teu nau ne manis piemineetajaa vietinjaa ne kur citur , tad meklee to kraamu shrotos :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Rashns

187 ziņas

PM

TDI"]aizmuguree: "
TDI,ka tev strada BRC gazes sprice,cik maksaji un cik teree..reali

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

TDI

215 ziņas

PM

straadaa labi , maxaaja ~950 ls zummari ar visaam sveceem un vadiem , tsk PVN ( man ir firma) un 2gadu garantiju , ak jaa man ir daargaas/krutaas Keihin sprauslas ar italjaanjiem buutu kaadi 150-200ls leetaak . reguleejums man ir a lja braukt ir priex tobish megaekonomija nau galvenais , videeji pret benciina kompja raadijumu starpiiba ir min16% max 26,5 % tagad ziemaa , parasti uzsildu kaarbu un salonu , tas arii piepluso pateerinju . peedeejaas 2 dienas sanaaca daudz miiciities pa Riigu rezultataa ar 45l gaaze nobraucu 242km , kompis beigaas raadija 15,1 gaaze attieciigi (piepildot liidz luupai) sanaaca 18,6 . Legendas par inzjektora gaazes un benziina vienaado pateerinju ir FUFELIS , gaazei ir stipri mazaaks lietderiibas koeficents!! Var jau nodushiit padevi , bet 156zs motorelis taa jau nau paaraak dusmiigs prieksh CV lai meegjinaatu taupiit uz braukshanas speejas -mana poziicija . Nobraucis jau esmu 50kkm , no tiem ar gaazi kaadus 39kkm un NEKAADU probz. Saakuma , kameer visas trubinjas bij jaunas un sausas ,zem kapota biki smirdeeja , bat tas salonaa nebija juutams . Gaazi liku SIADEMAKSS Kr.Barona 99 , blakus Anglju gjimnaazijai , perfekc kantoris , fufeli nesola , runaa taisniibu , varu tikai rekomendeet. :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Melnix

9 ziņas

PM

Paldies par info.
Vietu kur ieskrūvēt āķi atradu, bet pašu āķi gan nē - pazudis
Jācer, ka tik drīz vilkt nevajadzēs!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5TD 99

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » āķis pie kā aizāķēties