tempretura » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » tempretura

Lapas: 1 2 [3]
tempretura ( 3847 )
durejs

24 ziņas

PM

tapec man varbut tas varst ta klaksk jo kad salona iesledzu ventilatoru vins taa klaks blakus sedetaja puse apaksa pie gridas

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

durejs: "tapec man varbut tas varst ta klaksk jo kad salona iesledzu ventilatoru vins taa klaks blakus sedetaja puse apaksa pie gridas"

Blakussēdētāja pusē aiz bardačoka ir melna kaste, kurā regulē gaisa plūsmas virzienus. Kaut kas tur klakšķ, bet tas jau cits jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

durejs: "tapec man varbut tas varst ta klaksk jo kad salona iesledzu ventilatoru vins taa klaks blakus sedetaja puse apaksa pie gridas"

Tas kas tur klakšķ ir pečkas gaisa recirkulācijas vārsts, kurš defaultā stāv ciet. ieslēdzot aizdedzi (ieslēdzoties pečkas ventilatoram) tas vārsts atveras.

Starp citu - kāds nepateiktu kā šo "fīču" var atslēgt. Man ir pamatotas aizdomas ka šī "fīča" ir iemesls kāpēc džeriem pastāvot kādu laiku ir smirdīgs salons.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ID

847 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "

Tas kas tur klakšķ ir pečkas gaisa recirkulācijas vārsts, kurš defaultā stāv ciet. ieslēdzot aizdedzi (ieslēdzoties pečkas ventilatoram) tas vārsts atveras.

Starp citu - kāds nepateiktu kā šo "fīču" var atslēgt. Man ir pamatotas aizdomas ka šī "fīča" ir iemesls kāpēc džeriem pastāvot kādu laiku ir smirdīgs salons."

Tas ir 96 - 2000 g modelim? Man viņš visu laiku stāv ciet un atveras tikai kad nospiež recirkulācijas pogu, bet es to praktiski nekad nedaru jo tad uzreiz aizsvīst logi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

gatis.sterns

40 ziņas

PM

Jautājums sekojošs - kāda ir normāla darba t* 2.8 CRD? Man braucot bultiņa atrodas nedaudz zemāk par vidējo stāvokli. Kā jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varētu būt normāla temperatūra. Vismaz mana gada vidusstāvoklī tā ir.
Termostats dīzelim atveras pie 80C, tā arī ir normāla darba temperatūra.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » tempretura
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online