Forums » Tehniski jautājumi » Raustās dīzeļdzinējs 2.5TD 1996 voyager
| Raustās dīzeļdzinējs 2.5TD 1996 voyager ( 2009 ) | |
|
Hateras
|
2012-09-11 14:23:13 Ir parādījusies savdabīga dzinēja raustīšanās, izpaužas viņa tā ka braucot auksts vai silts motors(biežāk uz aukstu un kad ir mitrums,lietus)pa retam, bet braucošā stāvoklī noraustās sajūta āda ka viņš itkā noslāpst pats un tanī pat brīdi no inerces pielec noteik tas 2-4 sekunžu laikā reizēm rausta traki reizēm pat knapi var pamanīt, iepriekš kad ar to saskāros biju tikko viņu nopircis un nolēmu nomainīt visus filtrus eļļas un siksnas, izņemot ķēdi, un raustīšanās vairs nebija novērota, bet tagad ir pagājuši 3 mēneši kopš tā laika un raustīšanās ir atkal klāt negribas ticēt ka tas ir saistīts ar degvielas filtru bet nu labi to es pa brīvdienām nomainīšu un paskatīšos varbūt kāds jau iepriekš ir saskāries ar šādu problēmu un zina kas par vainu vai var ieteikt labu voyager servisu Rīgā, jo līdz šim remontējos siguldā"Siguldas Autocentrs"(arī starpcitu labs serviss bet ar elektonikas darbiem ir diezgan švaki veikt pilnu elektrisko diagnozi)šie esot kompi pieslēguši bet kompis neko neuzrādīja lai gan paši braucot arī bija noķēruši mirkli kas motors raustījās, bet recepti šai slimībai neizrakstīja. Ir kādi varianti? |
|
alien
|
2012-09-11 19:09:56 nezinu vai es īsti sapratu, bet man ir kaut kas līdzīgs. KAs lēni ripinās pirms luksofora, ir tada sajūta ka motors itkā kūleņo vai masina ripo ar tādiem kā palēcieniņiem. nevar tik sprast vai tas ir motorā vai kaut kur citur. Jo apgriezieni neizmainās,. varbūt tā ir pmotora priekšējā paduška. Vai kaut kas ar abs. Tā ir bijis visulaiku un sliktāk nepaliek. un arī ir tikai dažreiz tapēc neesmu meklējis vainu, bet nu tāds fakts ir. bet man tomēr ir aizdoma ka tas saistists vairā kar bremzēm nekā ar motoru 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Raustās dīzeļdzinējs 2.5TD 1996 voyager