Kondicionieris nestrādā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionieris nestrādā

Lapas: 1 2 [3]
Kondicionieris nestrādā ( 6352 )
yorenz

114 ziņas

PM

baikaa: "Atrisinājās kondicioniera problēma?"
esmu komandējumā,prom no autiņa.ja sanāks pa Jāņiem noņemt tad amputēšu ja nē.tad kkad tik pēc svētkiem uz šrotu tieku.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

yorenz: " esmu komandējumā,prom no autiņa.ja sanāks pa Jāņiem noņemt tad amputēšu ja nē.tad kkad tik pēc svētkiem uz šrotu tieku."
tas ir reklāmu bots. jeb patīk pašam ar sevi parunāt?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

yorenz

114 ziņas

PM

???? Ko tu ar to domā!
Man jautā es atbildu...

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Lai neceptu jaunu topiku pajautāšu šeit.
Mai ir GV 2001 3.3 ar 3-zonu klimatu. Kad biju viņu nopircis kondiška nestrādāja. Problēmu īsti neesmu atrisinājis, bet uztaisīju ar slēdzi piespied ieslēšanos kompresoram.
Jautājums ir sekojošs.... Vai kondiškas kompresors grīti griežas? Jo man motors izjūt ļoti lielu slodzi. Jāspiež divreiz vairāk gāzes pedālis lai ieskrietos. Jūtams jaudas zudums.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "Lai neceptu jaunu topiku pajautāšu šeit.
Mai ir GV 2001 3.3 ar 3-zonu klimatu. Kad biju viņu nopircis kondiška nestrādāja. Problēmu īsti neesmu atrisinājis, bet uztaisīju ar slēdzi piespied ieslēšanos kompresoram.
Jautājums ir sekojošs.... Vai kondiškas kompresors grīti griežas? Jo man motors izjūt ļoti lielu slodzi. Jāspiež divreiz vairāk gāzes pedālis lai ieskrietos. Jūtams jaudas zudums.
"
slodze no kompesora ir jūtama. jebkuram auto. jo švakāks dzinējs, jo vairāk jūt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

Dimitil: "Lai neceptu jaunu topiku pajautāšu šeit.
"

kompresors nedarbojas nepārtrauktā režimā,slēdzas klāt-nost,tu riskē uzspridzināt kādu cauruli dēļ liela spiediena..

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionieris nestrādā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online