2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42436 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

es jau nu jusu vieta necekeretos bet uztaisitu ka viens kreivu foruma bija aprakstijis uzliktu bendzinieka sukni un kadu parasto filtru un izmestu visu to orginalo heveru araa.. un braukatu kamer apstajas tad es vismaz zinatu ka sprauslas nospraga nevis ka jus te zileejat vainas un kosmiskas sumas maksajat par neko

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "es jau nu jusu vieta necekeretos bet uztaisitu ka viens kreivu foruma bija aprakstijis uzliktu bendzinieka sukni un kadu parasto filtru un izmestu visu to orginalo heveru araa.. un braukatu kamer apstajas tad es vismaz zinatu ka sprauslas nospraga nevis ka jus te zileejat vainas un kosmiskas sumas maksajat par neko "
nejaucies, traktoristiem viss ir pa kabatai. ja var nopirkt daudz dargāku auto, liet 3x dargāku degvielu, tad nu 5x dargākus remontus arī vajadzētu spēt samaksāt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es jau neko man tik patikas ka tas tur krievija vienkarsi tika ar to problemu galaa man dzivee tapat pieteikami itresanti iet lai es vel pirktu dizeli

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pirms krāmēties ar kaut kādu sūkņu uzlikšanu, kādēļ gan neizmēģināt uzsūknēt pirms startēšanas ar rokas pumpīti? Tas taču neprasa papildus izdevumus. Ja jau izrādās, ka tas pumpītis šiem modeļiem ir.

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Ziemā pie pirmā starta es tika ar pumpēšanu varēju palaist savu. Savādāk baigi bija jāgriež. Kā jau minēju pie šīs nelekšanas ir vainīgas sprauslas.
P.S
Nožēloju, ka iegādājos otru voyager benzīnu. Vnk nīkulības kalngals. Ja, kas interesē maiņa pret 2.8 CRD.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

raivo

9 ziņas

PM

Manam kantainajam tā pati figņa, kkur pa nakti aiziet dīzelis atpakaļ uz bāku un nevaru atrast (piiesūc gaisu). Paņēmu no NISSAN degvielas filtru ar korpusu kurā ir rokas sūknis,no rīta pāris reizes uzkačāju un aiziet. Starp citu, filtra elements maksā 3 LS ))

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

PASSATizhi: "nejaucies, traktoristiem viss ir pa kabatai. ja var nopirkt daudz dargāku auto, liet 3x dargāku degvielu, tad nu 5x dargākus remontus arī vajadzētu spēt samaksāt "

Tev vēl nav apnicis lieki muldēt. Ej un gaidi , kad būs tēma par benzīniekiem un tur arī plāties cik tu esi kruts utt.. Un otrām kārtām nebāz degunu citā makā.

Atbildēt uz šo ziņu

garfilds182

560 ziņas

PM

raivo: "Manam kantainajam tā pati figņa, kkur pa nakti aiziet dīzelis atpakaļ uz bāku un nevaru atrast (piiesūc gaisu). Paņēmu no NISSAN degvielas filtru ar korpusu kurā ir rokas sūknis,no rīta pāris reizes uzkačāju un aiziet. Starp citu, filtra elements maksā 3 LS ))"

Pretvārstu esi mēģinājis likt?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online