2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42428 )
garfilds182

560 ziņas

PM

Pielika pie sprauslu atplūdes trubiņas un mēr trauciņus. Un nomērīja cik minūtes laikā atplūst degviela no sprauslām.
Nu ja godīgi es nezinu cik tās metāla trubiņas ir cietas. Domā ka nevarēs palocīt?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

JurisB

179 ziņas

PM

garfilds182: "Pielika pie sprauslu atplūdes trubiņas un mēr trauciņus. Un nomērīja cik minūtes laikā atplūst degviela no sprauslām.
Nu ja godīgi es nezinu cik tās metāla trubiņas ir cietas. Domā ka nevarēs palocīt?
"

Tehnoloģija pārbaudei pareiza. Arī traktoriem mēs tāpat baudam un, ja pārsniedz normu - prom uz Valmieru!

Cieta vai ne cietas, bet spiediens viņās ir no 300bar tukšgaitā līdz 900 bar (dažiem vairāk - 1300 ir dzirdēts) pie max. Lokot, trubiņa, protams ka traumējas, līdz ar to ka tik var nesanākt...

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

vernerl

3 ziņas

PM

Sveicināti!
Kā tad galu galā garfilds182 beidzās ar to nepielekšanu tam 2,8CRD?
Rīt pats braukšu uz TC motoru ar tādu pašu vainu pirmreizējā pārbaudē. Ar auto braucu tik kādu nedēļu un jau SĀKAS.
Domāju, ka būs pietiekami daudz jautājumu JO pirms tagadējā Grand Voyager braucu ar gana antīku BMW E39 ar 3,0D komonrailu. Cik palasīju iepriekšējos topikus sacēlās nedaudz mati stāvus. BMW dzinējs pa iepriekšējiem gadiem jau bija izpīpēts visos dziļumos un jau bija zināms ko katrs simptoms nozīmē.
Galvenais, kas liekas jocīgi ir tā piebarošana - bembim bija piebarošanas sūknis (būtībā divi), kas mūžīgi mūžos sūca no bāgas solāru ar spiedienu 3,5ATM un ja mazāk škiet par 2,5 nostrādā Augstspeidiena sūkņa aizsardzība un dzinējs noslāpst. Pie zemāka kā 3,5 parasti arī braucot dzinējam kritās jauda. Parasti tie sūdi notikās kad mira nevis pats piebarošanas sūknis bet jaucēj-ežekcijas sūknis (kas bākā iegremdēts) un degvielas līmenis bija stipri zem puses. Hvz, ja Chrysler 2006 gadā ir iedomājies savādāk, tad laikam man tādu mašīnu nevajag Īpaši ka tagad ārā ir 25-28 plusā..

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Tā arī vēl neesmu neko novērsis, bet vainas ir zināmas. Man ir beigtas visas četras sprauslas un raila galā drošības vārsts. Tagad vasarā man tā nepielikšana izpaužas mazāk, bet , kad tuvosies ziema būs jāsāk domāt par remontu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

vernerl

3 ziņas

PM

Pagājušās nedēļas nogalē tika nobraukts uz TC motors un tur zēni nomainīja degvielas rokas pumpi + degvielas filtru + sildītāju + ūdens savācēju, kas nāk vienā gabalā. Darbs plus materiāli ap 160Ls Tika prasīts neskaitāmas reizes par piebarošanas sūkni, bet tika saprasts, ka 2005 gada 2,8CRD tāda vispār nav. Ir tikai šis mega filtrs, kurš ja nesulo kontakta vietā degvielas vakumu trubās esot jānotur līdz nākamai palaišanai. Manējais bija nosulojies..
Neko sliktu jau tagad nevar teikt - lec gana labi, protams ne tākā VW pumpeduse uz pussitienu Man tur vīri skaidroja ka vajadzīgs pāris apgriezieni, lai railā uzpumpē spiedienu un ja tur viss kārtībā, tad jālec. Cik tagad atceros arī BMW 3,0D vienmēr leca ar tādu dzi-dzi-dzi.
Vēl ko gribās pateikt, ka patīkami biju pārsteigts par TC Motors salonā strādājošiem cilvēkiem, īpaši Zigmāru, kas pieņem servisa lietas. Beidzot ir kāds salons, kur ar kādu var vismaz patīkami un saprotoši aprunāties par sava auto tehniskiem jautājumiem un tevi nesūta piecas mājas tālāk. Škiet ka toreiz uzzināju visu, kas bija sakrājies

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Un es domāju, ko mans vecais lec ar atslēgas pagriezienu, bet jaunie nē.

2.8CRD ir rokas pumpis?

CV 1998g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
vernerl

3 ziņas

PM

Jā 2,8crd ir rokas pumpis, tāda paliela poga virs filtra dzinēja nodalījumā. Tikt klāt ļoti viegli, tik hvz kam tas vajadzīgs.

Īstenībā šodien atkal bija nepielekšanas brīdis un gana nepiemērotā vietā. Laikam jau ar to apsildes elementa sulošanos tas ir pilnīgs bulshits. Vaina ir iekš kā cita. Iespējams, ka pie vainas būs tā 1. cilindra sprausla, kurai TC motors manīja palielinātu obratku startēšanas brīdī. Tik kāda velna pēc tas vienmēr pielec ar otro griezienu?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pēc filtra maiņas ar to sūkni var piesūknēt filtru pilnu ar degvielu.

Ja pirms pirmās startēšanas nedaudz ar rokas sūkni uzsūknē, tāpat uzreiz nepielec?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online