2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42424 )
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu man jau ar tā liekas, ka degviela nenonāk pietiekami cilindros. Bet, kas pie vainas es vnk netieku galā. Vēl es palasījos ārzemju forumos, ka CRD sūkņiem mēdz iziet no ierindas vārsts, kas saistīts ar degvielas padevi un spiediena uzturēšanu sistēmā, kas esot mehānisks un to neuzrādot diagnostika, kad nobeidzas, bet tur nebija aprakstīti, kādi ir simptomi.
Varbūt kādam ir labs spečuks, kas orientējas degvielas padeves sistēmās? Jo man vnk jau zb braukāt uz TC motors.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Zuris

1249 ziņas

PM

garfilds182: "Nu man jau ar tā liekas, ka degviela nenonāk pietiekami cilindros. Bet, kas pie vainas es vnk netieku galā. Vēl es palasījos ārzemju forumos, ka CRD sūkņiem mēdz iziet no ierindas vārsts, kas saistīts ar degvielas padevi un spiediena uzturēšanu sistēmā, kas esot mehānisks un to neuzrādot diagnostika, kad nobeidzas, bet tur nebija aprakstīti, kādi ir simptomi.
Varbūt kādam ir labs spečuks, kas orientējas degvielas padeves sistēmās? Jo man vnk jau zb braukāt uz TC motors.
"

Tas varētu būt visticamākais iemesls,man ar 2,8 dīzeli pirms gadiem 3 bija tāds variants,ka leca no 10-tās reizes,nomainīja degvielas spiediena regulatora vārstu un viss okei,detaļas cena bija ap 150ls .

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu, tad tik būs jāmaina, cits jau nekas neatliek.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pēc nosaukuma spriežot, tas vārsts regulē spiedienu "kopējā sliedē". Vai tas spiediens testējot nav ticis mērīts?

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Nav ne jausmas vai viņi testēja. Un ja viņi testēja, tad vnk viņš uz to brīdi strādāja.

Atbildēt uz šo ziņu

difjuz

90 ziņas

PM

alien: "
kvēlsveces varbūt. Kāda beigta vai arī ar strāvas padevi kaut kas, Šitiem dīzeļiem arī vasarā vajag kvēlsveces. Es ar joprojām cīnos ar savām kvēlsvecēm. hvz kas tur ir, reizēm viss ok reizem uznāk atal gļuki jābāž pa taisno vads pie klemmes. relejus nomainiju a tapat nekas, Uz ziemu būs jātaisa slēdzis salonā pa tiešo - nebūs variantu
"
Man arī šitā pati šaize(97g.dizelis),ja uz pirmo nepielec ,tad pārlejas konkrēti un pēc tam tikai maļas uz viena cilindra piesitot.Ja tomēr pielec tad izsit mākoni.Biju pie elektriķa ,programma rāda ka viss bumbās,ieteica nomainīt kvēlsvecēm uzspraužamos pīpīšus(bija ļoti vaļīgi)nu jau lec stingri labāk,laikam jau tiešām šitiem motoriem kvēlsveces vajag jau pie +5.Man bija doma uztaisīt slēdzīti sūkņa vārstiņam ,lai noslēgtu padevi ja pārlejas un izspļautu tukšus cilindrus,kādreiz vecajam audim tā darīju un palīdzēja.Laikam jau visa tā vaina ir ap tām kvēlsvecēm.It kā visu laiku brauc,viss normāli un pēkšņi vienā rītā netiec uz darbu.Varbūt releja kontakti,bet elektriķis man apgalvoja,ka programma uzrādītu ja kaut kas būtu bojāts.Kompresija normas robežās,pirms 80000 mainītas gilzas ar vrzuļiem un gredzeniem arī vārsti,tikko mainīti bīdītāji un rokerīši,ķēde(atgāzes 0,5 kā jaunam motoram)Uzraksti ja tev sanāk ar to slēdzi,citādi katru rītu ar bailēm.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pārbaudi vai visām 4 kvēlsvecēm pienāk strāva. Jo viņas ir sadalītas pa pāriem. Pie kreisā lanžerona ir releji, kuros parasti iemetas zaļais.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

difjuz

90 ziņas

PM

austris: "Pārbaudi vai visām 4 kvēlsvecēm pienāk strāva. Jo viņas ir sadalītas pa pāriem. Pie kreisā lanžerona ir releji, kuros parasti iemetas zaļais."
Zinu tos relejus,bet vai viņi ir jaucami?Laikam vienreiz jau pētīju,bet nesapratu ,kā tur tikt iekšā. It kā piedāvājumā ir kaut kādi ISKRAS ražojumi,skaitās voyager un fordam,bet konfigurācija un štekeris liecina ka tomēr laikam fordam.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online