2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42442 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

vai arī sprauslas neizsmidzina.pēc smaržas jau jūt kas ir eļļa vai degviela.

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

ok labi, paldies. Rīt aplūrēs vēlreiz to mantu kārtīgi. Krievu forumā citi saka, ka var būt pat tikai kvēlsveču relejs vainīgs, - jānotīra apsūbējušie kontakti.

no tā paša foruma. Raksta cilvēks, kurš tikko sprauslas bija saremontējis:
"Ну слава Богу - я думал меня с ремонтом форсунок кинули... У меня каждое утро такой дым синий валит 2мин, что я жду пока людей нет в округе, а потом завожу. И вонь отвратительная! Буду свечи менять."

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

garfilds182

560 ziņas

PM

Zils dūms ir ari nesadegusi degviela. Pielaižot aukstu dzinēju ir normāli maziņš dūmiņš, uzsveru maziņš. Man ar aukstu pielaižot iznāk neliels zils dūmiņš, bet tas tikai pie auksta un pirmā starta, bet gāzējot gan nekas nenāk laukā.
Un ja gāzējot nāk zili dūmi man tāds čujs, ka kāda sprausla lej nevis smidzina, jo tu minēji, ka pie 2 štuki abaroti viņš tā kā aizrijās. Tā kā es par sprauslu.
Ja, kas atjaunota sprausla aptuveni 95ls un gads garantija, jauna 220ls un gads garantija.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

andreits

102 ziņas

PM

garfilds182: "Zils dūms ir ari nesadegusi degviela. Pielaižot aukstu dzinēju ir normāli maziņš dūmiņš, uzsveru maziņš. Man ar aukstu pielaižot iznāk neliels zils dūmiņš, bet tas tikai pie auksta un pirmā starta, bet gāzējot gan nekas nenāk laukā.
Un ja gāzējot nāk zili dūmi man tāds čujs, ka kāda sprausla lej nevis smidzina, jo tu minēji, ka pie 2 štuki abaroti viņš tā kā aizrijās. Tā kā es par sprauslu.
Ja, kas atjaunota sprausla aptuveni 95ls un gads garantija, jauna 220ls un gads garantija.
"

ok paldies, būsim zināt! Par to gāzēšanu jau arī bijā tā, 2-3 reizes drusku tā ka iedevu kādus 2500 apgr., zilītis iznāca, bet pēc tam jau viss bija ok, gludi un līdzeni un bez dūmiem. Vārdsakot izbraukšu kārtīgi. Pieņemu, ka ja darba temperatūrā iedodot kārtīgi mizā zilītis nenāk, tad nav nekāda mirstamā vaina.

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

andreits

102 ziņas

PM

nu tad tā, palūrēju kārtīgi, izskatās, ka izpūsta galvas blīve. Protams, man tiek piedāvāta salda jo salda cena, nevaru īsti saprast, ko darīt

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pēc kādām pazīmēm Tu to secināji.

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Pēc kādām pazīmēm Tu to secināji."

viss tosola bačoks melns no iekšas, eļļa arī tāda dīvaina. Kaut gan hvz, it kā jau šitiem cik sapratu īpaši blīves nemēdz ciest

ārzemju forumi vēl runā kaut ko par eļļas radiatoru, it kā no tā mēdzot eļļa tikt klāt tosolam. Cearams, ka tik vien tā bēda.

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

ibiodizels

695 ziņas

PM

Manas domas-ja meklē auto virs 2000gada,iesaku nepažēlot ls un aizdzīt uz pilno diagnostiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online