2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42429 )
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu teorētiski vajadzēja palīdzēt, bet reka nepalīdzēja un īstenībā palika pat sliktāk ar to lekšanu. Kad to papildus vārstu noņēma nost sāka lekt labāk. Nu es godīgi sakot nezinu vai tur sietiņš ir iekšā un par to spiedienu ar neko man ne viens neteica. Un pats jau ar aizmirsu paprasīt. Un zemspiediena sūknis man ir vienā apvainojumā ar augspiediena sūkni. Tā kā pie bākas man ne kā nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

CRD dīzeļiem zemspiediena sūknim vajadzētu būt. Skat šeit. vai šeit.
Varbūt tā vaina arī ir, ka tā sūkņa nezinkāpēc nav.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Lai gan man 2.5CRD, bet domju, ka pa lielam tas pats - es ar pašlaik braukāju ar noklājušos elektrisko zemspiediena sūkni - līdz -3 lec labi, līdz -6 pagrūti, vairāk - nelec...
Pirms sūknis noklājās, leca pie -16 ar pirmo uzsitienu.
Mēs izpētijām, ka elektriskais nobaro motoru pirms pielaišanas 9uzceļ spiedienu) un rūcošai vairs neieslēdzas (vismaz cik mēs darbinājām), tāpēc ja dabuj pielaist, tālāk mehāniskais zemspiediena jau uzsūc degvielu pats.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu laikam gribēji teikt, ka braucot augstspiediena sūknis degvielu uzsūc pats.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tu laikam gribēji teikt, ka braucot augstspiediena sūknis degvielu uzsūc pats."

Nē, es gribēju teikt, ka zemspiediena sūknis (paraizāk sakot zemspiediena daļa), kas ir turpat, kur augstspiediena un reāli ir viens izstrādājums, - paredzēts augstspiediena nobarošanai, uzsūc pats!
http://www.yildiz.edu.tr/~sandalci/dersnotu/AKTraining.pdf aka "tranfer pump"

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu jā jums 2.5 CRD dzinējiem zemspiediena sūkņi ir elektriksi un atrodas pie bākas, bet man 2.8 CRD mehānisks un kopā ar augspiediena sūkni. Un sāk darboties tik, tad, kad sāku griezt dzinēju.

Atbildēt uz šo ziņu

JurisB

179 ziņas

PM

Nu tad varbūt vienvirziena vārsts?

http://www.justanswer.com/chrysler/79o1z-chrysler-grand-voyager-hello-2007-voyager-rg-2-8-crd.html

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

garfilds182

560 ziņas

PM

Hmm! A kur, tad tas atrodas? Man ar to English valodu ir tā pašvakāk un tulkotājs tulko nesaprotami.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online