2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42423 )
aivars66

5 ziņas

PM

Sveiks.Varētu būt ka degviela atplūst atpakaļ un kamēr atkal uzkačā griežot,man tā bija ar džipu. Atrast kurā vietā ir problēma nebija iespējams.ielika pārgriežot degvielas šļauku vārstuli un visa problēma izbeidzās

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

aivars66: "Sveiks.Varētu būt ka degviela atplūst atpakaļ un kamēr atkal uzkačā griežot,man tā bija ar džipu. Atrast kurā vietā ir problēma nebija iespējams.ielika pārgriežot degvielas šļauku vārstuli un visa problēma izbeidzās"

Es jau ieliku papildus vārstu pirms pompas. Tas neko neizmainīja. Simptomi palika.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

garfilds182

560 ziņas

PM

ibiodizels: "http://www.picoauto.com/waveforms/images/fuel_pressure_common_rail_diesel.png
Spiediena regulātora līkne...ja nepareizi darbojas-dod infu uz vadības bloku,tas regulē atplūdi un reikā nepietiek spiediena.Lēc pie kompja un testē.Štekerus nevajag raustīt nost un likt klāt!Savāks kļūdas un varēsi ar traļi vilkt uz servi.
"

Tā tad tu domā , ka varētu čakarēties spiediena sensors?
Tā tad man braukt atkal uz diagnostiku? A ja tā līkne nav tāda, ka attēlā, tā tad sensors vainīgs?

Atbildēt uz šo ziņu

aivars66

5 ziņas

PM

garfilds182: "

Es jau ieliku papildus vārstu pirms pompas. Tas neko neizmainīja. Simptomi palika."

Degvielas pumpis?

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

aivars66: " Degvielas pumpis?"

Tieši tā pirms degvielas pumpja. Un degvielas pumpis man ir jauns uzlikts. 74ls naudiņas atdevu par jaunu pompu.

Atbildēt uz šo ziņu

Gacho

24 ziņas

PM

Nu baigā mistika- beigās vai tik neizrādīsies,ka vainīgs kaut kāds nieciņš !!

Atbildēt uz šo ziņu
aivars66

5 ziņas

PM

garfilds182: "

Tieši tā pirms degvielas pumpja. Un degvielas pumpis man ir jauns uzlikts. 74ls naudiņas atdevu par jaunu pompu."

Vēl varētu būt starteris,jo dīzeļiem ir svarīgi griezes moments,manam kolēģim bija pie vainas starteris,čakarējās toļi gultnis toļi kautkas cits ,sataisīja un viss tagat labi. Viņam simptomi toč bij tādi kā Tev,arī ņēmās kamēr atrada vainu

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu es domāju, ka starteris diez vai varētu būt pie vainas.
Lūk vienam cilvēkam tieši tā pat kā man nelec voyager. Vot šādi man uzvedas autiņš, kad motors ir silts, bet ne vienmēr. Uznāk gļuks kaut kaut kāds un viss.
Spied šeit!

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online