2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42438 )
garfilds182

560 ziņas

PM

A nevar ielikt sistēmā vēl vienu spiediena vārstu, kas turēs spiedienu? Tas sanāk lētāk nekā pirkt pa 150Ls oriģinālo, kas nāk sūknī.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

InsekC

377 ziņas

PM

garfilds182: "A nevar ielikt sistēmā vēl vienu spiediena vārstu, kas turēs spiedienu? Tas sanāk lētāk nekā pirkt pa 150Ls oriģinālo, kas nāk sūknī."

Tas vārsts nav apzeltīts? Vismaz pēc cenas tā šķiet. Benzīnniekiem sūkņus par pārdesmit Ls refurbišēja (ar visiem vārstiem un spiediena regulatoriem - kas nu kuram vēderā).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

ritvars88

67 ziņas

PM

nemaksā tas spiediena vārsts 150ls
mēnesi atpakaļ 65ls maksāja

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

ritvars88: "nemaksā tas spiediena vārsts 150ls
mēnesi atpakaļ 65ls maksāja
"

Es takš zvaniju uz TC motors un tur man pateica, ka tas vārst, kas nāk pie sprauslām maksā 150Ls, bet izrādās, ka ir vēl viens vārsts, kas ir sūkni un tas maksā 300Ls. Bet viņi teica, ka to vārstu, kas nāk sūknī vēl ne vienam voyagerim nav mainīts( varbūt muld).
Pēc maniem simptomiem ko pastāstīju viņi teica, ka čakarējoties , tas, kas pie sprauslām vārsts.

Atbildēt uz šo ziņu

borisss

181 ziņas

PM

garfilds182: "
Pasaki man kāds tur virsū ir bosch numurs un iedošu tev ļoti labu cenu bosch orģināldaļai ;)

Es takš zvaniju uz TC motors un tur man pateica, ka tas vārst, kas nāk pie sprauslām maksā 150Ls, bet izrādās, ka ir vēl viens vārsts, kas ir sūkni un tas maksā 300Ls. Bet viņi teica, ka to vārstu, kas nāk sūknī vēl ne vienam voyagerim nav mainīts( varbūt muld).
Pēc maniem simptomiem ko pastāstīju viņi teica, ka čakarējoties , tas, kas pie sprauslām vārsts. "

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu tad turpinu savu stāstu. Nu devos uz TC motors ar tādu domu mainīt to vārstu. Viņi man piedāvāja uztaisīt vēlreiz diagnostiku, lai pārliecinātos, ka tas ir tas vārst, kas nestrādā. Nu labi. Sēžu gaidu kādu stundu pusotru. Beigās man pasaka, ka īsti neko tā arī nevarējuši pārbaudīt, jo motors esot silts. Vajagot atstāt auto pie viņiem uz veselu diennakti, lai motors būtu auksts. Tad visu varēšot pārbaudīt. Nu ok! Tā arī izdaru. Nākošajā dienā zvana un saka ,ka viss esot kārtībā, lai braucot pakaļ auto. Nu labi! Atbraucu un šamajie man skaidro, ka esot iztīrījuši vārstus un viss ir bumbās. Es priecīgs, ka nav jāizmet liela summa. Pie TC motors pielaižu džeri ar otro. Šamajie man skaidro, ka tā tam ir jābūt. Kaut, kā neticas. Jūtu , ka pilnīgi beztolka ar viņiem runāt.Nu pāris diena viss kārtībā. No rītiem lec uz pirmā, bet nākas bišku pagriezt ilgāk motoru. Un silts ar lec ok. Bet, tagad atkal viss tas pats, kas bija. Laikam būs tomēr, tas vārst jāmaina.
http://i300.photobucket.com/albums/nn6/crdjon/2-8%20CRD%20Engine%20shots/fuelrailcomponents.jpg

1 is CCV (device for spewing oil vapors through intercooler to engine, if provent not fitted)
2 is Fuel Pressure solenoid at back of rail (control and maintain known rail pressure)
3 is MAP sensor (boost Pressure sensor on inlet cover, not rail)
4 is Fuel Pressure Sensor
5 Fuel Rail

Es tā saprotu, tas spiediena regulatora vārsts ir, tas numur 4. Detaļas numurs atrodas vārstam ārpusē vai arī jāizskrūvē man viņš laukā. Ā un vēl ko aizmirsu pieminēt. Es biju uz vienu citu servisu. Ieteica man, ka tur esot labs dīzelists. Un šamajais ar uztaisīja diagnostiku. Un viņš atklāja to, ka maģistrālē staigā spiediens un pie pielaizšanas ir nedaudz par maz. Un viņš ar tiecās uz to, ka tas varētu būt, tas vārsts. Pirms tā vārsta maiņas viņs teica, lai pamēģina sistēmā ielikt vēl vienu vārstu tajā trubā, kas nāk no bākas līdz pompai, lai izslēgtu gaisa raušanu klāt. Nu izrādās, ka gaisu nerauj. Tā kā vaina ir tikai un vienīgi vārstā. kas regulē spiedienu.

Atbildēt uz šo ziņu

ritvars88

67 ziņas

PM

garfilds182: "

nu nezinu man mainija to vārstu sūknī un maksāja viņš 65ls. un strādā bez problēmām man viņš.
varbuut tad tiešām TC liek zelta vārstu iekšā

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

garfilds182: "Nu tad turpinu savu stāstu. Nu devos uz TC motors ar tādu domu mainīt to vārstu. Viņi man piedāvāja uztaisīt vēlreiz diagnostiku, lai pārliecinātos, ka tas ir tas vārst, kas nestrādā. Nu labi. Sēžu gaidu kādu stundu pusotru. Beigās man pasaka, ka īsti neko tā arī nevarējuši pārbaudīt, jo motors esot silts. Vajagot atstāt auto pie viņiem uz veselu diennakti, lai motors būtu auksts. Tad visu varēšot pārbaudīt. Nu ok! Tā arī izdaru. Nākošajā dienā zvana un saka ,ka viss esot kārtībā, lai braucot pakaļ auto. Nu labi! Atbraucu un šamajie man skaidro, ka esot iztīrījuši vārstus un viss ir bumbās. Es priecīgs, ka nav jāizmet liela summa. Pie TC motors pielaižu džeri ar otro. Šamajie man skaidro, ka tā tam ir jābūt. Kaut, kā neticas. Jūtu , ka pilnīgi beztolka ar viņiem runāt.Nu pāris diena viss kārtībā. No rītiem lec uz pirmā, bet nākas bišku pagriezt ilgāk motoru. Un silts ar lec ok. Bet, tagad atkal viss tas pats, kas bija. Laikam būs tomēr, tas vārst jāmaina.
http://i300.photobucket.com/albums/nn6/crdjon/2-8%20CRD%20Engine%20shots/fuelrailcomponents.jpg

1 is CCV (device for spewing oil vapors through intercooler to engine, if provent not fitted)
2 is Fuel Pressure solenoid at back of rail (control and maintain known rail pressure)
3 is MAP sensor (boost Pressure sensor on inlet cover, not rail)
4 is Fuel Pressure Sensor
5 Fuel Rail

Es tā saprotu, tas spiediena regulatora vārsts ir, tas numur 4. Detaļas numurs atrodas vārstam ārpusē vai arī jāizskrūvē man viņš laukā. Ā un vēl ko aizmirsu pieminēt. Es biju uz vienu citu servisu. Ieteica man, ka tur esot labs dīzelists. Un šamajais ar uztaisīja diagnostiku. Un viņš atklāja to, ka maģistrālē staigā spiediens un pie pielaizšanas ir nedaudz par maz. Un viņš ar tiecās uz to, ka tas varētu būt, tas vārsts. Pirms tā vārsta maiņas viņs teica, lai pamēģina sistēmā ielikt vēl vienu vārstu tajā trubā, kas nāk no bākas līdz pompai, lai izslēgtu gaisa raušanu klāt. Nu izrādās, ka gaisu nerauj. Tā kā vaina ir tikai un vienīgi vārstā. kas regulē spiedienu."

Hmm...
Ja tic angliski rakstītajam, tad Nr.4 nav nekāds vārsts, BET degvielas spiediena sensors (devējs)!
Nr.2 ir elektromagnētisks vārsts, ar kura palīdzību regulē spiedienu maģistrālē.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online