2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42431 )
Kauls

43 ziņas

PM

Man ari neleca,vainigs bija varsts sukni kam janotur spiediens pec noslapeshanas (bosh 66 Ls),. Vareju piedarbinat tikai kad uzpumpe degvielu ar to rokas pumpi pie filtra. Bet problemu atrisinaju ar Husgvarn ellu,leju klat pie solka. jau 12 shtukas nobrauktas un nekadu problemu,ne melnu dumu ne zilu. Motors iet ka bitite.,.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Kauls: "Man ari neleca,vainigs bija varsts sukni kam janotur spiediens pec noslapeshanas (bosh 66 Ls),. Vareju piedarbinat tikai kad uzpumpe degvielu ar to rokas pumpi pie filtra. Bet problemu atrisinaju ar Husgvarn ellu,leju klat pie solka. jau 12 shtukas nobrauktas un nekadu problemu,ne melnu dumu ne zilu. Motors iet ka bitite.,."

Tas ir risinajums jo varat blaut cik gribat bet Dizeldegviela Latvija ir suuds... Man pat brackam no salona izdzita nulite skoda 2 gadi veca pie 130 000 km nospraga garantija cauri... dileris skaidroja ka lietota nekvalitativa un degviela un ierubija 900ls ,tas nekas ka lieta tika tikai statoil zupa un citu tas auto nav redzejis

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "
Tas ir risinajums jo varat blaut cik gribat bet Dizeldegviela Latvija ir suuds... Man pat brackam no salona izdzita nulite skoda 2 gadi veca pie 130 000 km nospraga garantija cauri... dileris skaidroja ka lietota nekvalitativa un degviela un ierubija 900ls ,tas nekas ka lieta tika tikai statoil zupa un citu tas auto nav redzejis
"
bļaut nevajag. var vnk ierēkt nez kāpēc tikai daži kliedz ka degviela sūds, un maina dzinējus, bet pārējiem 99% viss ir kārtībā, un mierīgi brauc ilgus gadus)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

lai nu kaa bet lai katrs brauc ar ko grib nesaku ka man nekad nebus dizels bet es pagaidam paas varu tikai pateikt savu viedokli ,prieks tam laikam ari ir sis forums

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

garfilds182

560 ziņas

PM

Beidzot sāku ķerties savam džerim klāt. Pirms sprauslu maiņas pieteicu servisu, lai iztīra man bāku. Servis piektdien. Izmaksas ar visu degvielas kvalitatīvu filtru 30Ls. Arī par sprauslām sarunāju ar Kasparu, kura numurs minēts šajā sadaļa. Visu sprauslu remonts un maiņa 300Ls. Tā kā līdz piektdienai, tad pastāstīšu, kas darījās bāka.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu tad tā! Džeris gatavs. Lec, kā bitīte un vairs netarkšķ un nevibrē. Un pats galvenais LIELS PALDIES Kasparam. Beigās izrādījās, ka sprauslas ir veselas un strādā perfekti. Kā arī vārsts sūkni ir vesels. Pie visas šitās vainas bija reila galā vārsts, kas tur spiedienu reilā.
Līdz ar to vnk reila bija nepietiekams spiediens un kompis nevēra vaļā sprauslas.

Atbildēt uz šo ziņu

xerixxx18

2 ziņas

PM

garfilds182: "Nu tad tā! Džeris gatavs. Lec, kā bitīte un vairs netarkšķ un nevibrē. Un pats galvenais LIELS PALDIES Kasparam. Beigās izrādījās, ka sprauslas ir veselas un strādā perfekti. Kā arī vārsts sūkni ir vesels. Pie visas šitās vainas bija reila galā vārsts, kas tur spiedienu reilā.
Līdz ar to vnk reila bija nepietiekams spiediens un kompis nevēra vaļā sprauslas.
"

Labdien!

Vai Jūs lūdzu varētu man uz e-pastu [email protected] atsūtīt tā meistara Kaspara koordinātes.Milzīgs paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Pastāsti, kas pa vainu tavējam?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online