2.8 CRD slikti lec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18
2.8 CRD slikti lec ( 42421 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kvēpu filtri un recirkulācija sen jau ir atslēdzami bez sāpēm. bez turbīnas vajadzēs milzīgu dzinēja tilpumu, lai cik necik dinamiski brauktu. nekāda filtra apsilde mūsu platuma grādos nafig nav vajadzīga. priekškameras motori ir rijīgi, daudz skaļāki, un neatbilst nekadām normām, tāpēc par tiem aizmirsa. man domāt tu pats nebūtu ne cik priecīgs braucos ar to savu sapnju dzinēju )))) nepajies ne cik ilgs laiks, kad Rīgā arī ieviesīs caurlaides pēc atgāzēm kā citviet oiropā, nevarēsi ar to savu sapnju auto pat uz tirgu aizbraukt dīzeļi atjāpjas no eko auto statusa, tas ir acīmredzami, liels palīgs tam ir salīdzinosi nesen masveidā ieviesti fsi un tfsi dzinēji. kas need neko, ir pietiekami jaudīgi un neražo kvēpus)

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Par priekškameras motoru rijīgumu labāk zinās to lietotāji. Dūmainība 98g. dīzelim līdz šim ir iekļāvusies rāmjos, kas tiek lietoti jauniem dīzeļmotoriem.

Salīdzinām veco dīzeli ar priekškamerām, mehānisko motora kontroli un jauno:
1992-1995g. dīzeļa Voyager degvielas patēriņš jauktā ciklā 6,7l/100km.
2008-2013 gada dīzelis tērē 8,3l/100km

Neredzu nekādu progresu, tikai regresu.

Arī benzīna tiešā iesmidzināšana ražo kvēpus, jo motora paātrināšanās tiek panākta palielinot degvielas nevis degmaisījuma padevi cilindros.

CV 1998g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

))) un tas ka jaunais ir krietni jaudīgāks un ar lielāku griezi nav progress? tas ka tiešā iesmidze ir daudz elokogiskāka un motors klusaks arī nav nekas..)

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

PASSATizhi: "))) un tas ka jaunais ir krietni jaudīgāks un ar lielāku griezi nav progress? tas ka tiešā iesmidze ir daudz elokogiskāka un motors klusaks arī nav nekas..) "

Paskaidroju - ekoloģiskāks ne par matu neatspoguļojas dūmainības mērījumos pie tehniskās apskates. Vienīgā jauno laime, ka viņus nedrīkst gāzēt, citādi kristu kaunā. Mans viedoklis - ekoloģiskāks ir tas dzinējs, kas mazāk tērē. Jaudīgāks jā, bet ieskrējiens līdz 100km/h pārāk neatšķiras.
Kur tad ir tie mērījumi, lai spriestu, ka jaunais daudz ekoloģiskāks?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ekologiskums nav tikai tie dūmi, ko mēra TA. tur ir vel kaudze parametru atgāzēs. bet tava nostāja ir skaidra pa pusei es viņu atbalstu, ka mūsdienās ražo arvien sliktākus auto, bet nu esi bik galejībās iekritis, apgalvojot ka labākais motors bija 25 gadus atpakaļ)) un ko tad darīsi kad esošais LE vairs nekustēs? leksi zirgā? vai iesi šo ceļu? http://mspoki.tvnet.lv/tribine/Nekaitiniet-metinataju/652398

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nez ka ar to ekologiskumu bet es reali redzu ikdiena kas tur naka ar tiem dizeleim pa makoni un pilnigi veinalga vai tas ir traktors vai pumpeduze bet kad jus paatrinateis tad jums melns makonis velas ara tads kadu ar bendzinbeiku tu nekad muza nedabusi un pat stipri pajauniem auto un tas neatiecas tikai uz voyger bet uz visiem un tiri pakausoteis ka man pazinam iet ar dizeliem tad es saprotu ka es braucu pa leto un man galva nesap jauda protams ir krietni leilaka bet vismaz man dzeris nav paredzets gonkosanai nav taas klases auto man priekstam ir Jamaha R6 ar svaru 165 Kg un jaudu 128 zirgi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " man priekstam ir Jamaha R6 ar svaru 165 Kg un jaudu 128 zirgi "
un 'lieliskiem' 67Nm

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " un 'lieliskiem' 67Nm "
prieks auto izklausas necili bet mocim atliektiem galiem 10 min un kaifs tads ka ar auto nekur ne prasas ne ari vairs vajag skriet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD slikti lec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online