Chrysler Grand Voyager Iegāde! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager Iegāde!

Lapas: [1]
Chrysler Grand Voyager Iegāde! ( 5564 )
7447

1 ziņas

PM

Sveiki!
Ir patiesa vēlme iegādāties šo auto(2001-2003g),bet pirms to daru gribu no Jums dzirdēt viedokli par pāris jautājumiem!
1. 2.5d manuālis patēriņš?
2. Kā ir ar petēriņu 2.8d automātam? Kā ar kārbu,cik ilgi tur?
3. Kādas ir izplatītākās slimības šiem auto?
4. Varbūt ir konkrētas lietas kurām būtu jāpievērš lielāka uzmanība pērkot šādu auto?

Būšu priecīgs par jebkuru atbildi!
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Saksim jau ar to vojis bendzinieks 3,3-3,8 ar uzstaditu gazi tiri ikdiena iznak letaak nekaa analogs dizels ;) + vel ka dizelim apkopes ka tadas ir dargaakas par bendzinieku ;) kopuma CRD motoram nav ne vainas bet agri vai velu peinak diena kad noklajas sprauslas un tur remonts iznak apmeram tas pats kas uzstadit gaazi bendziniekam. es personioski redzu jeegu pirkt voji dizeli tikai 2 variantos, vainu ja sausmiigi gribas manualo karbu ,vainu ja salarka nak pa velti vai pusvelti. Par modeli kopumaa 01-04 gads ruusee vairak ka vecie 96-00 un ka 05 gads uz auksu tam japievers uzmaniba! Es jau personiski ja butu izdomajis pirkt 03 gadu tad drusku izstieptos un pirktu to kas nak no 05 gada ko tas tomer ir pavisma cits auto ;) ( kresli lokas gridaa ).

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

7447: "Sveiki!
Ir patiesa vēlme iegādāties šo auto(2001-2003g),bet pirms to daru gribu no Jums dzirdēt viedokli par pāris jautājumiem!
4. Varbūt ir konkrētas lietas kurām būtu jāpievērš lielāka uzmanība pērkot šādu auto?

neslinko.lasi vecās tēmas,viss sen izrunāts...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2 un Zuris jau visu pateica.
Pievienojos teiktajam par visiem 100%.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

garfilds182

560 ziņas

PM

7447: "Sveiki!

Paldies! "

1. Ēd par 1 litru mazāk nekā 2.8 CRD. Pārbaudīts!
2. No 6-7.5 štrāse, pilsēta 10-12l. tas ir braucot normāli, nevis ārdoties.
3. Priekšējā plaukta pakaļējās bukses (ja, kas der no Nissan Suny, un kalpo ilgāk kā oriģinālās. Pašam tagad stāv virsū), stabilizatora stieņa bukses.
4. Vai nav sācis rūsēt(ļoti reti). Kā slēdzas kārba un protams vai nedūmo ļoti.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Emigrants

203 ziņas

PM

Ezis2: "Saksim jau ar to vojis bendzinieks 3,3-3,8 ar uzstaditu gazi tiri ikdiena iznak letaak nekaa analogs dizels ;) + vel ka dizelim apkopes ka tadas ir dargaakas par bendzinieku ;) kopuma CRD motoram nav ne vainas bet agri vai velu peinak diena kad noklajas sprauslas un tur remonts iznak apmeram tas pats kas uzstadit gaazi bendziniekam. es personioski redzu jeegu pirkt voji dizeli tikai 2 variantos, vainu ja sausmiigi gribas manualo karbu ,vainu ja salarka nak pa velti vai pusvelti. Par modeli kopumaa 01-04 gads ruusee vairak ka vecie 96-00 un ka 05 gads uz auksu tam japievers uzmaniba! Es jau personiski ja butu izdomajis pirkt 03 gadu tad drusku izstieptos un pirktu to kas nak no 05 gada ko tas tomer ir pavisma cits auto ;) ( kresli lokas gridaa )."

Skatijos zinas, tur ko muldeja par gazes cenu strauju paaugstinshanos, kautkad...., tada gadijumaa es specigi padomashu par Dizelisha CRD iegadi

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Ezis2

1676 ziņas

PM

tad tik turpini klausiteis zinas es uz gazes braucu 10 gadus un ari toreiz man visi gidri stastija ka tulet es aplauzisos pamatigi ar savu gazes iekartu puse no tiem muldetajeim jau pasi sobrid sen ka brauc uz gazi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

garfilds182

560 ziņas

PM

Jā, es ar ziņās šito dzirdēju. Bet lieta, tāda, ka ne jau valsts palielinās to saucamo nodokli, bet paši degvielas tirgotāji pacels cenas gāzei, tāpēc, ka pārāk maz sāk pirkt dīzeli un benzīnu.
Bet,tas jau bija gaidāms. A ko jūs domājāt, ka beņdža ar dīzeli kāps, bet gāze ne.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager Iegāde!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online