2008 Dodge Grand Caravan 4.0 rezerves daļas & katalogs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2008 Dodge Grand Caravan 4.0 rezerves daļas & katalogs

Lapas: [1]
2008 Dodge Grand Caravan 4.0 rezerves daļas & katalogs ( 2228 )
slieka

10 ziņas

PM

laba diena visiem

jautājums, kur jūs pērkat rezerves daļas amerikānim ? izņemot TC Motors un esmu izrakņajis gandrīz visu internetu, un nevaru atrast sakarīgu detaļu katalogu, ar shēmām utt varbūt kāds var ieteikt kaut ko ?

un dodge caravan 4.0 dzinējam ir zobsiksna vai ķēde ? un kādi ir maiņas intervāli ?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

No kura gada tas 4.0 ir? Vari mēģināt atrast jaunāko Chrysler PAIS, tas kas ir pieejams krievu forumā ir līdz 2009 gadam, vai ir jaunāks es nezinu, gan jau ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

slieka

10 ziņas

PM

ID: "No kura gada tas 4.0 ir? Vari mēģināt atrast jaunāko Chrysler PAIS, tas kas ir pieejams krievu forumā ir līdz 2009 gadam, vai ir jaunāks es nezinu, gan jau ir."

iisti nezinu, bet 4.0 naak ASV tirgum, auto ir no ASV, eiropaa nenaak 4.0, eiropaa ir 3.8, zinu ka veel 4.0 naak Pacific

peec wikipedijas 4.0 naak no 2007 gada http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Caravan

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tad meklē kur novilkt Chrysler PAIS 3, tur vajadzētu būt visiem detaļu nr, pēc tam pēc nr jau var meklēt kur pasūtīt detaļu. Vēl jau ir visādi interneta veikali, piemēram rockauto.com.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Zuris

1249 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Zuris

1249 ziņas

PM

slieka: "laba diena visiem

jautājums, kur jūs pērkat rezerves daļas amerikānim ? izņemot TC Motors un esmu izrakņajis gandrīz visu internetu, un nevaru atrast sakarīgu detaļu katalogu, ar shēmām utt varbūt kāds var ieteikt kaut ko ?

un dodge caravan 4.0 dzinējam ir zobsiksna vai ķēde ? un kādi ir maiņas intervāli ?"

4,0 reāli dabā ir no 2008-2010 gadam,pēc tam 3,6L. 4,0 Motors ar ķēdi, palienēts no Pacifica,kuru pārtrauca ražot pēc 2008 gada,ASV šis motors ir chr town@country limited un labi pakotiem touringiem,dodge SXT komplektācijas m-veniem.
Ja ko vajag no daļām ,zvani 29230402 ir lietotas un jaunas modeļiem no 2008-2012 gadam

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2008 Dodge Grand Caravan 4.0 rezerves daļas & katalogs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online