lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » lukturi

Lapas: 1 2 3 [4] 5
lukturi ( 8567 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "Vot par to xrenonu nexrenona lukturos tu zagnul.. Ja jau parastā lampa neveido nekādu staru, tad xrenons nepalīdzēs, tikai padarīs to nestaru spožāku un žilbinās pārējos.
Pats labākais variants ir (pats nevaru nobriest) lēcas standarta lukturos, tad var arī xrenonu likt, jo būs normāls stars.
Vai arī normāli papildus tālie lukturi.
"

mūsdienās tālie tik pat kā nav vajadzīgi, satiksme ir ļoti blīva, pat naktīs.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

PASSATizhi: "
mūsdienās tālie tik pat kā nav vajadzīgi, satiksme ir ļoti blīva, pat naktīs.
"

Lielās pilsētās un piepilsētās piekrītu, tālie pat īsti nav vajadzīgi. Bet tā kā šad un tad sanāk izbraukt pa dziļiem Latvijas laukiem, tad tur prasās labi tālie, lai lacīgi pamanītu uz ceļa esošo un notiekošo.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man kadreiz bija towna lukturos hrenons ielikts , daudz labak jau protams bija bet tapatas kaka , tad vel dabuju skruvet zemaak lai nezilbinatu pretimbraucosos ;)uz skati dabiski nemu araa bet kops man ir tadi pasi paartaisiti lukturi ka PASSATizhi talos vispar prakstiski neizmantoju tad vel biju ielicis otrajos talajos kas arii ar lecaam hrenonu kas kadreiz bija tuvajos bet pec vienas kartigas nakts pabrauksanas pa lauku rajoniem izravu araa jo tas vis tur (hrenons X4) spideja parak traki gaismas koncentracija uz cela ir tik speciga ka pec kadas pusstundas brauksanas saaku neredzet kas pa cela malam notiek, sanak tads stulbs efekts ka cels spid tik tarki ka tu apzilbsti Iespejams ka tas del taa ka man stav 6000 K

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Man kadreiz bija towna lukturos hrenons ielikts , daudz labak jau protams bija bet tapatas kaka , tad vel dabuju skruvet zemaak lai nezilbinatu pretimbraucosos ;)uz skati dabiski nemu araa bet kops man ir tadi pasi paartaisiti lukturi ka PASSATizhi talos vispar prakstiski neizmantoju tad vel biju ielicis otrajos talajos kas arii ar lecaam hrenonu kas kadreiz bija tuvajos bet pec vienas kartigas nakts pabrauksanas pa lauku rajoniem izravu araa jo tas vis tur (hrenons X4) spideja parak traki gaismas koncentracija uz cela ir tik speciga ka pec kadas pusstundas brauksanas saaku neredzet kas pa cela malam notiek, sanak tads stulbs efekts ka cels spid tik tarki ka tu apzilbsti Iespejams ka tas del taa ka man stav 6000 K "

6k ir galīgi garam. 5k vai 4.3 ir daudz labākas apgaismojumam un maigākas pret acīm. un jā, vel joprojām neesam redzējuši tavas bildes

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
6k ir galīgi garam. 5k vai 4.3 ir daudz labākas apgaismojumam un maigākas pret acīm. un jā, vel joprojām neesam redzējuši tavas bildes
"

a ko tu tur gribi ieraudzit tadas pasas lampas kaa tev a kadas tev to jau te visi ir redzejusi

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu var būt ir kāds savadāks regulēšanas princips ienācis prātā vai vel kas.. jo man tāds ne visai smuks)) vienmēr ir vērtīgi aplūkot citu pieredzi un domu gājienu. tak katram ienak galvā kaut kas savs)))
tuvākā laika likšu tās lēcas audi 200 lampās, gribētos pa 2 katra lukturī. tik problēma ir luktura stikla slīpēšanā, jo tas nav plastmasas. ir jānoslīpē no stikla izkliedētājs, un jāslīpē stikls dzidrs. būs ko pasvīst

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu var būt ir kāds savadāks regulēšanas princips ienācis prātā vai vel kas.. jo man tāds ne visai smuks)) vienmēr ir vērtīgi aplūkot citu pieredzi un domu gājienu. tak katram ienak galvā kaut kas savs)))
tuvākā laika likšu tās lēcas audi 200 lampās, gribētos pa 2 katra lukturī. tik problēma ir luktura stikla slīpēšanā, jo tas nav plastmasas. ir jānoslīpē no stikla izkliedētājs, un jāslīpē stikls dzidrs. būs ko pasvīst
"

buus gan ko pasviist a nafih 4 ? tak divas jau rada maigi sakot labi ja nu vienigi izskata pec starpcitu man pec menesa ir jaiet skate ielikshu parastas halogena spuldzes un meginasu izbraukt redzes ko tie birokraati teiks kautkadas dazas bildes man ir varu pa e mailu tev aizmest cik saprotu tad lai te izliktu bildes tas jaizvieto uz kada bilzu servera un to darit man galigi nevelk.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "
buus gan ko pasviist a nafih 4 ? tak divas jau rada maigi sakot labi ja nu vienigi izskata pec starpcitu man pec menesa ir jaiet skate ielikshu parastas halogena spuldzes un meginasu izbraukt redzes ko tie birokraati teiks kautkadas dazas bildes man ir varu pa e mailu tev aizmest cik saprotu tad lai te izliktu bildes tas jaizvieto uz kada bilzu servera un to darit man galigi nevelk.
"
oo. par apskati pastāsti gan. man arī jājiet kkad skate, šobrīd stāv bez:D 4 tieši skata pēc. un tur būs halogēns. jo ksenons tik vecam auto ir ļoti uzkrītoši. um lēcas jau sen ir atnākušas, tapēc nav ko taupīt

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online