Kā noņemt skriemeli » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kā noņemt skriemeli

Lapas: [1]
Kā noņemt skriemeli ( 3594 )
bobiks

23 ziņas

PM

1999gada 2.5 dīzelim sadomāju nomainīt kloķvārpstas blīvslēgu,bet nevaru dabūt vaļā skrūvi.Laikam ielīmēta.Meiģināju ar pusmetrīgu trubu un turēt uz bremzēm,nekā.Kādas idejas?

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

KREISĀ VĪTNE

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

bobiks: "1999gada 2.5 dīzelim sadomāju nomainīt kloķvārpstas blīvslēgu,bet nevaru dabūt vaļā skrūvi.Laikam ielīmēta.Meiģināju ar pusmetrīgu trubu un turēt uz bremzēm,nekā.Kādas idejas?
"

aii tas ir duls pasākums. Vītne ir pareizā. bet vispār jau to var pateikt papētot to vītni. man 2000 gada bija pareizā. Un pusmetrīga truba nav nekas, meklē vien ap 1,5m. Cilvēki nezinkāpēc domā ka tā skrūve nāks vaļā un naverņukah tur visu saķepsē ar stipro skrūvju vai gultņu līmi. Un tas jādara ir vismaz divatā. Viens ieliek 5 robā un nospiež bremzes, otrs skrūvē ar vienu roku valdot varatoku un otru trubas galā un ar rāvieniem. Tikai nem labu muciņu, ka neaprauj to uzgriezni tad gan ir manuprāt di..ā.
Nu tā kaut kā. un tas ir mazākais visā tajā tusiņā. parasti arī skruiemelis uz uzlīmēts uz ass. parastais novilcējs tur neder jo nevar iebāzt aiz tā bleķa vāka. tur vajag tādu ar 3 skrūvēm, kuras ieskrūvējas skriemelī. Es pats uztaisīju, nezinu vai tādu vispār var noporkt. tikai nesit stipri pa to skriemeli. s;akumā likās tās nieks vien, bet ievilkās uz pusi dienas. Veiksmi!

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ID

847 ziņas

PM

Man ir 3.0, vītne parastā, uzliku muciņu, atslēgu, uz atslēgas trubu tā lai gals metas pret zemi un pagriezu starteri.
Vēl var mēģināt ar pneimatisko pistoli atskrūvēt ja ir pieejama.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

bobiks

23 ziņas

PM

ID: "Man ir 3.0, vītne parastā, uzliku muciņu, atslēgu, uz atslēgas trubu tā lai gals metas pret zemi un pagriezu starteri.
Vēl var mēģināt ar pneimatisko pistoli atskrūvēt ja ir pieejama.
"

Paldies par ideju!Ar starteri tā skrūve atskrūvējas ber problēmām.Nu jā ,tā tiešām vēl bija tikkai pusbēda.Skriemeli arī laikam pielīmējuši.Uztaisiju novilcēju ar trīs skrūvēm pie flanča un vienu vidū pret kloķeni.Vidējā bija 10mm,to nogriezu.Pārgāju uz 12mm,nekust.
Apsveru domu par sildīšanu,bet drusku raustos ka nesakūst kaut kas vēl.
Kādas idejas?

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

bobiks: "
Paldies par ideju!Ar starteri tā skrūve atskrūvējas ber problēmām.Nu jā ,tā tiešām vēl bija tikkai pusbēda.Skriemeli arī laikam pielīmējuši.Uztaisiju novilcēju ar trīs skrūvēm pie flanča un vienu vidū pret kloķeni.Vidējā bija 10mm,to nogriezu.Pārgāju uz 12mm,nekust.
Apsveru domu par sildīšanu,bet drusku raustos ka nesakūst kaut kas vēl.
Kādas idejas?
"

tur jau tā lieta ka tādam novilcējam nav īsts spēks, vītne rupja un parasti jau piejamās izmantotās skrūves ir mīkstas. vajag novilcēju ar "hidraulisko" skrūvi
Nemēģināji ar novilcēju nospriegot un tad "klauvēt" ? MAn daudzas reizes šāda metode ir palīdzējusi

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

bobiks

23 ziņas

PM

migano: "

tur jau tā lieta ka tādam novilcējam nav īsts spēks, vītne rupja un parasti jau piejamās izmantotās skrūves ir mīkstas. vajag novilcēju ar "hidraulisko" skrūvi
Nemēģināji ar novilcēju nospriegot un tad "klauvēt" ? MAn daudzas reizes šāda metode ir palīdzējusi "

Spriegoju,klauvēju.Ieskrūvēju metrīgu vītņstieni uz kura uzmaucu kārtīgu dzelzi ar caurumu vidū....
Nedaudz pasildot un vienu reizi uzsitot,skriemelis pats noleca.
Paldies par padomiem!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kā noņemt skriemeli
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online