Forums » Tehniski jautājumi » Salons
| Salons ( 1925 ) | |
|
Gunčiks
|
2012-08-14 16:27:54 Sveiki visiem! Voyageris, protams labs auto, bet.... Braucot, liekas, ka pakojums ir par švaku. Man ir SE versija, domāju, ka man kaut kas ieekonomēts, bet draugam ir AWD ar visām ekstrām un tur arī nav klusāks. Riepu džeks teica, ka manas riepas ir vienas no klusākajām, tā ka uz riepām negrēkoju. Kādreiz pārpakoju Ford Transit, tad man šķiet, ka tagad Vojageris ir skaļāks. Kādas domas ir Jums, varbūt kāds ir pārpakojis šādu auto? |
|
ID
|
2012-08-14 19:03:00 Man arī pa laikam uznāk vēlme nopakot, ir ir viņš diezgan skaļš. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Emigrants
|
2012-08-14 22:45:15 "Man arī pa laikam uznāk vēlme nopakot, ir ir viņš diezgan skaļš." Vai tad sim versijaam SE, LE un T&C skalumi, ko atshkiraas? Mans ir LE versijaa tiri kluss, iepriekshejais bij SE versija bij skalsh, jo blivdumijas gar durviim bij beigtas it ipashi aizmugurejam vakam gumijas bij galigi beigtas, Nopirku DEPO skanas izolacijas gumijas, pielipinaju pa virsu un viss IDEALI. Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
|
Ottttto
|
2012-08-14 23:41:16 mans palika skaļš, kad priekšas durvīm vēja sargus/ķērājus uzmetu. TC 2005 3.8 LPG FWD |
|
Gunčiks
|
2012-08-15 21:12:01 Gumijas visas ir ok. Ir runa par vispārējo salona pakojumu. Cik esmu braucis ar amerikāņiem, pārsvarā visi ir klusi, bet Vojageris atšķiras ar sliktu pakojumu. Pat Ford Taurus 91, gada, uz plastmasas dubļu sargiem ir skaņas izolācija. Šodien noravēju pāris salona apšuvumus un.... apakšā zem plastmasām nekā nav. Nekā, izņemot bleķi. Arī pie bīdāmajām durvīm zem plastmasas sliekšņu uzlikām- pliks bleķis. Domāju- pārpakot grīdu pagaidām nevajag, bet zem plastmasām un uz sliekšņiem gan nāksies paburties. Līdz septembrim noteikti to izdarīšu un tad atrakstīšu, kas sanācis. |
|
ID
|
2012-08-17 09:29:26 Zem bīdāmo durvju sliekšņu uzlikām oriģināli jābūt porolonam. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Salons