Forums » Tehniski jautājumi » ATM - kas tas ir???
| ATM - kas tas ir??? ( 2417 ) | |
|
Anonymous user
|
2006-03-11 18:03:54 Wēršos pēc palīdzības... :? Nesen iegādājos Chrysler Grand Voyager 92 2.5 TD ATM bildēs: Lūk arī tas ATM Viņa atrašanās vieta motortelpā
Lūk arī tas kontakts kas bija noņemts
Pie ATM ir divas trubiņas Tad nu man ir sakojoši jautājumi: Jāpiebilst ka atkal esmu noņēmis to kontaktu nost jo ļoti nepatīk tas dūmu nmākonis aizmugurē... Palīdziet lūdzu ar wisu jums pieejamo informāciju... Ko zinat? Ko kā man rīkoties??? Paldies jau iepriekš :wink: |
|
vanfan555
|
2006-03-11 19:03:55 Man stastija ka tas datcis atver recirkulacijas vartu pie izpludes kolektora un dod izpludes gazes otreiz ieksa iepludes kolekktora.Vins veroties pie videjiem abarotiem vala.A infu tas varsts nem no lasitaja kurs atrodas uz sukna droseles sviras.Varbut tas lasitajs ir nepareizi uzlikts un tev tas iizpludes gazes dod ieksa visu laiku un tapec pietrukst gaisa no ka melnie dumi...varbut...Ta recirkulacija bijdomata laikam lai tikdaudz nepiekvepina vidi. |
|
wizard
|
2006-03-11 23:03:27 ATM vēl var nozīmēt - Adaptive Transmission Management, bet diez vai tas ir viņš. Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
Anonymous user
|
2006-03-12 09:03:11 A ko tad man darīt??? Spraust to kontaktu atpakaļ??? :? |
|
vanfan555
|
2006-03-12 11:03:37 Vadu piespraud bet nonem trubinu kas iet uz kolektoru ,pamegni mos aiiziet.Iznem vel gaiisa filtru provejot.Wizard-manam kad nomra turbinas bukses gazas zili dumi a freimo melni. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » ATM - kas tas ir???